Руслана Лижичко вразила заявою про вагітність і материнство: у сімейні плани втрутились обставини

В шлюбі з коханим чоловіком Олександром Ксенофонтовим Руслана вже понад 26 років. Але поки їх у шлюбі так і лишається двоє, так само, як і лишається нездійсненна найзаповітніша мрія – мати дитину.

Руслана Лижичко — українська співачка, яка перша принесла нашій державі перемогу в Євробаченні. Від її “Диких танців” була в захваті вся Європа, а про номер співачки на конкурсі ще довгий час ходили легенди. Подейкували, що навіть сцена не витримала запальних гуцульських танців.

Руслана Лижичко "Дикі танці"
Руслана Лижичко “Дикі танці”

Гарна, молода, спортивна, активна, а після Євробачення ще й шалено популярна Руслана також реалізувала себе і як дружина. Регулярно, декілька раз на рік прихильниці та преса приписують їй “цікавий стан”. Але досі мрія про дитину так і залишається мрією. Навіть зараз, коли зірка відсвяткувала своє п’ятдесятиріччя в мережі й досі бувають чутки що “карпатська амазонка” при надії.

За словами самої артистки, їй було не під силу стати мамою, через те, що природа бачила що її організм сильно виснажений, адже всю свою енергію Руслана викладала на сцені та в громадській діяльності.

Для тих, хто не надто слідкує за її життям, розповімо детальніше. Вона разом з чоловіком збудувала два еко-будинки, після Євробачення була радником Януковича у Верховній Раді, потім була парламентська партія Ющенка, але, провівши деякий час в парламенті, вона зрозуміла, що ця сфера діяльності не для неї та здала мандат. Приймала не просто активну участь в Майдані 2014, а була координатором протесту. Й кожен день своїми піснями підтримувала Майдан, до тих пір, поки їй це дозволяло її здоров’я.

Говорити на дану тему Руслана не любить. Проте у 2021 році вона відкрито заявляла, що вже готова до материнства. Зірка зауважила, що вона знову про це заговорила публічно, щоб підбадьорити своїх батьків, а також добре знає, як її коханий мріє про появу дитини. Але несподівано сімейні плани порушила війна. Й Руслана не змогла лишитись осторонь. Наразі вона активно дає концерти на підтримку військових, займається збором коштів та волонтерством. Співачка розповіла, що вони навіть почали обговорювати усиновлення після того, як зі Сходу почали масово їхати в безпечніші райони біженці.

Руслана Лижичко: концерти на підтримку військових
Руслана Лижичко: концерти на підтримку військових

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?