Вже наївся високої кухні на “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці

Незмінний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Звичайно що, окрім постів, про ситуацію в Україні шеф-кухар викладає цікаві рецепти страв.

А нещодавно Ектор Хіменес-Браво виклав на своїй сторінці в Інстаграм відео, в якому він дегустує хот-доги.

Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці
Вже наївся високої кухні на МастерШеф: Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці

Чим викликав жваве обговорення під своїм постом. Підписників дуже цікавило, де саме він коштує хот-доги. Інтрига тривала недовго, коментар від ОККО з наступним запрошенням на дегустацію фермерських бургерів дав зрозуміти, хто замовник цього відео.

Ектор дегустує хот-доги на заправці ОККО
Ектор дегустує хот-доги на заправці ОККО

Дегустація складалась з чотирьох позицій. Все пройшло швидко та з невеликим гумором. Відразу відчувається професіоналізм майстра. Його смакові рецептори зуміли відчути всі нотки у “багатоголосій симфонії” булочки, сосиски, кетчупу, майонезу, гірчиці та приправ.

Ектор швидко призначив призові місця всім хот-догам, а хот-дог, який зайняв перше місце в рейтингу – Хіменес-Браво з’їв весь. Так от, перше місце – отримав жирний хот-дог. Друге – хот-дог з травами та спеціями. Третє місце дістав баварський хот-дог, а четверте, останнє місце, зайняв хот-дог з молочною сосискою.

Позитив, який йде від Ектора – мимоволі заряджає оптимізмом. Компанію Ектору склала його улюблениця Лупіта – невелика кароока собачка породи “бельгійський грифон”. Невідомо, чи безпосередньо вона приймала також активну участь в дегустації, але прогулянку по території закладу – точно отримала.

Зазвичай дегустації з Ектором проходять не в такому форматі, а набагато масовіше та масштабніше. Попередня дегустація встановила рекорд України за кількістю шматочків торта: 30 тис. порцій. Ектор Хіменес-Браво влаштував рекордну дегустацію Київського торта. Також варто зазначити, що з початку повномасштабної війни він разом зі своєю ресторанною командою постійно готує для захисників різні страви та смаколики, проводить майстер-класи для дітей військових та організовує благодійні вечері.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?