І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Сім’ю телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого завжди називали найміцнішою та найдружнішою в українському шоу-бізнесі. У пари величезна армія шанувальників у соціальних мережах, котрим вони є справжнім прикладом.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину
Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину

Так, у березні у Ребрик та Дикого народилася ще одна дочка. Малятко назвали гарним ім’ям Адель. У родині ростуть ще дві дівчинки – 12-річна Діана та Поліна, яка днями відзначили 6 років. На честь Дня народження середньої дочки батьки влаштували велике свято на дачі в стилі Барбі, де всі члени сім’ї зустрічали гостей у костюмах рожевого кольору. Фотозвіт із заходу Лілія Ребрик вже опублікувала у Instagram. Від коментар не було відбою. Усі захоплювалися іменинницею та її дружною веселою родиною.

Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі
Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі

А напередодні у мікроблозі знаменитості з’явилося ще одне кумедне відео. У кадрі з’явилася вся родина – щасливі багатодітні батьки їхні діти та улюблений домашній вихованець – собака породи болонка на ім’я Діксі. На руках у Лілії була мала Адель, Андрій Дикий тримав середню дочку Поліну, старша Діана гойдала собаку. Все у рожевому.

“І все-таки четвертого не вистачає”, – підписала кадри Лілія Ребрик, начебто натякаючи на ще одну дитину.

Нагадаємо, що у сім’ї росте три дівчинки, собака теж жіночого роду, явно не вистачає хлопчика.

“Ага Дикого хлопчика вам не вистачає”, “Яка у Вас чудова сім’я”, “Сама позитивна сім’я, дуже люблю за Вами спостерігати”, “Папа просто в розовому царстві дівчачому. пощастило”, “Хлопчик буде четвертим!”, “Супер позитивна сім’я. Собаці не вистачає розового вбрання”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.