Слава Дьомін показав найстаршу фанатку на концерті Олі Полякової: цій жінці вже за 90 (Відео)

26 жовтня в Києві, у палаці "Україна" відбувся сольний концерт відомої української співачки Ольги Полякової. "Все буде добре" таку натхненну назву дала своєму шоу співачка.

Й справді все було добре, навіть напрочуд добре. Особливо зважаючи на те, що це був перший концерт після її участі в гучному весіллі у Львові, де крім неї також брали участь й інші українські зірки. Нагадаємо що 7 та 8 жовтня під Львовом колишній прокурор святкував весілля. Весілля було таким помпезним – що стало скандальною подією тижня. Після цього в соцмережах користувачі почали писати обурливі пости. Безліч негативних відгуків від розгніваних прихильників та не тільки.

Слава Дьомін показав найстаршу фанатку на концерті Олі Полякової
Але на сольному концерті в палаці не було вільних місць, багато хто біля своїх крісел навіть витанцьовував під відомі хіти. На її шоу прийшли не лише її палкі фанати, а й відомі гості.

Український ведучий Слава Дьомін прийшов не сам, а разом зі своєю бабусею, яка виявилась давньою шанувальницею Олі Полякової. Через свого зіркового онука вона майже весь концерт була під прицілом фото та відео камер.
Також серед гостей були помічені український поет Юрій Рибчинський та засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон.

Було видно, що співачка хвилювалась, хоча й намагалась тримати емоції при собі. Перші її слова показали, що вона насправді розчулена та її переповнює почуття вдячності. Вона зізналась зі сцени що навіть не думала, що це знову коли-небудь станеться.

Оля Полякова
Оля Полякова

Як раніше заявляв продюсер співачки Михайло Ясинський, під час шоу Полякова розповіла, на що вона витратила отриманий гонорар від помпезного львівського весілля. Це евакуаційний реанімобіль, який передають для медиків 53-ї медичної роти, яка перебуває під Авдіївкою та 5000 грілок, які також перешлють найближчим часом для українських бійців.
Під час концерту на сцену вийшла військова волонтерка та подруга Олі – Світлана Легка. Вона розповіла як Полякова допомагала та продовжує допомагати жителям деокупованих районів та нашим захисникам.
Також на сцені Полякова отримала відзнаку від міністерства соціальної політики за активну діяльність та підтримку благодійного проєкту “Дитинство без війни”, який евакуював понад дві тисячі дітей з небезпечних територій України до Туреччини за період повномасштабного вторгнення.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.