Екс-дружина Потапа Ірина Горова заявила про недовготривалі відносини з молодшим на 20 років виконавцем OTOY

Ірина Горова, після розриву з відомим репером та продюсером, довгий час була самотня. Проте, зараз в житті жінки з'явився молодий залицяльник.

Українська продюсерка Ірина Горова раніше працювала в банківській сфері. Проте, задля свого тодішнього чоловіка Олексія Потапенка, змінила професію. Пара розлучилася у 2016 році. Але Ірина, так і не повернулася до старої роботи. Жінка знайшла своє покликання та активно розвивається у сфері шоубізнесу.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

Одним з її підопічних став молодий співак OTOY. В інтерв’ю для YouTube каналу “Forbes Ukraine” розповіла про деталі співпраці. Жінка запевнила, що не вкладає кошти в репера, але вкладає свій час. На думку жінки, час професіонала дійсно важлива та дає поштовх до розвитку молодих та не досвідчених виконавців.

“Я не вклала в нього жодної копійки. Я дала свій час, хоча це також дуже великий потенціал і своєю експертизою його підсилила. Не обов’язково потрібно вкладати гроші, щоб збільшити популярність артиста. Просто, його потрібно правильно направити, дати досвід і він буде рухатися вперед”, – розповіла Горова.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

Проте, 25 річного OTOY та 45 річну Ірину поєднує не тільки співпраця. Подейкують у пари роман. Вони часто з’являються на світських заходах разом та публікують спільні фото. Наприклад, Горова на своїй сторінці в інстаграм виклала допис про відвідини фестивалю “Брудний пес”. На одному з відео усміхнена жінка в обіймах молодого репера.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

В одному з відео YouTube каналу “BespaLOVmedia” блогер Богдан Беспалов зачитав зізнання про стосунки пари від особи з їх оточення. За словами блогера, особа, що надала інформацію, входить до близького оточення зірок. Вона запевняє, OTOY просто користується почуттями Ірини.

“Він дуже вмілий маніпулятор. Зачаровує сотою, а потім використовує людину у власних цілях. Іра робить для OTOY усе, виконуючи кожну його забаганку. Колега Іри розповіла, що Горовій довелося докласти чимало зусиль, аби з листу виступів на Євробаченні з сету українських артистів прибрали Альону Альону та замінили на OTOY. Знаючи Славу, він просто використовує Ірину і отримує максимум з цього роману. І фізичне, і емоційно захоплення OTOY, заганяють Горову у пастку, але вона це зрозуміє вже запізно”, – повідомив анонім.

Офіційного підтвердження стосунків пара не надавала. У своєму Instagram Ірина виклала пост, у якому рекламує нову пісню OTOY “Недовготривалі відносини”.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?