Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Складається враження, що тим не менш в особистому житті вона нарешті змогла досягти якоїсь гармонії. 2 роки тому стало відомо про її любовний зв’язок з іспанським тренером на ім’я Ісаак. Чоловік має грецьке коріння, але вже давно переїхав до Іспанії там працює духовним наставником. За урок він познайомився під час подорожі, і згодом вона найняла його на роботу. Але стосунки переросли в любовні.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
Обранець Ані Лорак розповів про стосунки зі старшою дочкою

Але в мережі одразу ж з’явилась інформація про те, що артистка знову могла зробити доволі невдалий вибір. Зокрема поговорювали про те, що насправді чоловік одружений, і незадовго до оприлюднення їхніх стосунків мав на особистій сторінці в соціальній мережі фотографії з дружиною,. Так само пліткували про те, що в нього зовсім маленький син.

Але виявилося, що прекрасна молода акторка це це не його дружина, а його старша дочка. Про те, що вона займається акторську діяльність Ісаак розповів сам, заявивши, що вона здійснила його мрію.

Чоловік розповів, що все життя хотів займатися цим, але доля склалася абсолютно інакше. Натомість його дочка все ж таки змогла добитися свого і почала зніматися.

Насправді інформації про неї небагато, і мікроблозі вона з’являється у Ісака час від часу. Тим не менш він не припиняє говорити про те, що його діти для нього — найголовніше. Судячи з усього, дівчинка та хлопчик народилися від різних матерів, однак тренер нічого не розповідає на рахунок того, як вони зʼявилися на світ.

Чи ладнає Лорак з дітьми свого коханого достеменно невідомо, адже вона не показує фото не з ними, ні кадрів самого Ісака з її дочкою Софією.

Нагадуємо, що раніше пліткували про роман співачка з Єгором Глібом.2022-го з’явилася інформація, що чоловік покинув Кароліну через те, що вона зазнала серйозних фінансових збитків. А сам Єгор нібито втік до Сполучених Штатів Америки.

Схожі статті