З блідим обличчям і розгубленим поглядом: Ксенія Мішина вийшла на звʼязок з лікарні і розповіла про операцію

Відома українська акторка Ксенія Мішина розповіла про те, що була вимушена лягти на операцію. Зірка поділилася ексклюзивними кадрами з палати.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вже багато років пропагує здоровий образ життя, любов до себе, активний відпочинок, тощо. Акторка обожнює медитації, духовні практики, психологію і усім цим залюбки ділиться з аудиторією.

Примітно, що їй дійсно вдається переманити на свою сторону і оточуючих. Наприклад, її колишній хлопець Олександр Еллерт розповідав, що після розставання з Ксенією все одно залишився вегетаріанцем.

Ксенія Мішина розповіла про операцію

Ксенія Мішина розповіла про батька своєї дитини
Ксенія Мішина розповіла про операцію

Але навіть настільки уважне ставлення до власного здоров’я вочевидь не врятувало Ксенію Мішину від хірургічного втручання. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що була вимушена лягти на операцію. Зірка показала фотографії, що були зроблені безпосередньо у палаті.

Ксенію готували до процедури, і вона вже виглядала доволі блідою та розгубленою. В якийсь момент зірка навіть стиснула свої зуби, а також закрила очі.

Наступні кадри були зроблені вже безпосередньо після операції. Ксенія Мішина зізналася, що навіть не зрозуміла, коли саме відключилася. При цьому акторка досі не говорить, що саме підштовхнуло її на цей крок.

Ксенія Мішина розповіла про операцію. Скріншоти особистої сторінки акторки

Цілком імовірно, що у зірки дійсно проблеми зі здоров’ям, які потребували участі хірурга, а можливо вона наважилася на пластику. Однак зазвичай зірки повідомляють про те, що вдаються до операції естетичного характеру. Адже це дуже цікавий контент і привертає увагу великої кількості користувачів.

Нагадуємо, що понад 2 роки Ксенія Мішина абсолютно самотня. Акторка здебільшого фокусувалася на собі. Зокрема їй вдалося позбавитися 10 кілограмів та провести своє тіло у неймовірну форму. Також у життя зірки намагався повернутися батько її дитини Платона. Однак, поспілкувавшись з чоловіком ближче, і мама, і син прийняли рішення, що на цьому знайомство з чоловіком завершиться. Мішина впевнена, що насправді він був зацікавлений не у сині, а в ній.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.