Оля Полякова публічно попросила свого чоловіка Вадима Буряковського не задовбувати її: ох і шлюб

Оля Полякова публічно розповіла про те, за якими принципами насправді будує стосунки зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Артистка здивувала основними правилами.

Благовірний Олі Полякової Вадим Буряковський набагато старший за неї. Коли вони зустрілися, він був вже зрілим бізнесменом з багатим досвідом та штампом у паспорті, а вона — починаюча співачка, молода красуня, жінка, в якої все попереду.

Здавалося, що їх нічого не пов’язує, але співачка неодноразово розповідала, що це стало основою їхніх стосунків. Вони були настільки різними, що це було неймовірно цікаво досліджувати одне одного та пізнавати світ, абсолютно чужий та захоплюючий.

Оля Полякова публічно попросила свого чоловіка Вадима Буряковського не задовбувати її

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова розкрила секрет свого шлюбу

Зараз артистка зізнається, що взаємини перейшли абсолютно на новий рівень, і тепер вони нібито і більше схожі, і в той самий час мають абсолютно різні погляди, звички і начебто віддаляються. Оля повідала, що Вадим став прокидатися рано вранці, проводить час наодинці, снідає, а після цього лягає спати. Тоді ж починає просинатися Полякова.

На тлі багатьох зізнань артистки мережею навіть поповзли чутки про їхнє розлучення. Але вона неодноразово спростовувала дані плітки і заявляла, що між нею та благовірним все в порядку, попри певні кризи і зміни, які внесли в їхні стосунки останні події.

Нещодавно Слава Дьомін взяв коротке інтерв’ю у Полякової, в ході якого поцікавився секретами довготривалого та щасливого шлюбу співачки з бізнесменом. У відповідь вона поділилася доволі цікавою наукою.

“Не задовбувати один одного, не заважати один одному, підтримувати одне одного у всьому і все один одному дозволяти!”

Нагадуємо, що Оля Полякова розповідала про складнощі, з якими її сім’я зіштовхнулася після повернення до України. За словами героїні нашої статті, за декілька місяців життя окремо вона з чоловіком звикла до нового стану справ і потім не могла переключитися на сімейний формат. Парі довелося довго працювати над собою, щоб знову стати гармонійною та щасливою парою. Втім, у цьому питанні вони досягли мети і зараз знову тішать своїм романтичним гумором.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?