“Руся тепер вдома”: вдівець Руслани Писанки зробив те, що мав зробити дуже давно і вразив зізнанням

Чоловік покійної української акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков вразив зізнанням про те, що лише нещодавно зробив остаточне захоронення благовірної.

Після смерті коханої дружини Руслани Писанки Ігор Ісаков продовжує виходити на зв’язок з її фанатами і розповідати про те, як складається його життя без коханої жінки. Він не приховує, що дуже сумує за благовірною, і поки що живе так, ніби вона поруч.

Як відомо, з життя Руслана пішла дуже далеко від дому. Після 24 лютого вона була вимушена евакуюватися. Дана задача була ускладнена тим, що у зірки була зламана нога.

Ігор Ісаков розповів про перезахоронення

Вдівець Руслани Писанки показав, хто не дає йому почуватися самотнім
Вдівець Руслани Писанки зробив те, що мав зробити дуже давно

В Європу їй довелося рушати самостійно, адже Ігор не міг швидко владнати питання з документами, а матір зірки хворіла на останній стадії раку.

Незабаром Ігор приніс коханій дуже сумну новину — з життя пішла її найближча людина. А він натомість отримав не менш трагічне повідомлення про хворобу благовірної. До останнього Руслана запевняла Ігоря, що зможе вилікуватися і він щиро вірив, хоча лікарі казали про інше.

Напередодні її смерті стало помітно краще, як це часто буває перед кончиною. А після новини про її відхід на небеса Ігор зміг розказати публіці про те, який непростий шлях Писанка пройшла за цей час. Спочатку усі бажаючі отримали можливість попрощатися з артисткою в Німеччині, після чого він переправив її в Україну, і йому це коштувало не маленьких зусиль. Але і на цьому історія не завершилася.

Вдівець Руслани Писанки зробив те, що мав зробити дуже давно

Ігорю довелося влаштувати перезахоронення її попелу. У шоу “Сніданок з 1+1” він повідомив, що раніше її прах знаходився в крипті Спасо-Преображенського собору, а зараз він похований на одному зі столичних кладовищ. Писанка тепер похована поруч з могилою її мами, батька, брата та інших родичів.

“Дзвонив чоловік Русі Ігор Ісаков. Спокійний і полегшений. Руся тепер вдома. Разом з батьком, мамою, братом і родичами, – повідомив добрий знайомий зірки Єгор Гордєєв. – Ми перепоховали Русю. Вона в крипті, як на сцені. Пора зійти і спокійно піти далі”

Нагадуємо, що зараз вдівець Руслани проживає у їхньому маєтку разом з котами. Журналісти декілька разів відвідували його та показували, як нині Ігор живе без коханої дружини.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?