Вова Ярославський перевершив Ектора і вразив Мартиновську: суддя “МастерШеф” відкрив ресторан не в Україні

Понеділок 23 жовтня для Ярославського Володимира почався не так, як зазвичай. Вся річ у тім, що він зі своєю командою та партнерами відкривав перший ресторан "Nai" — у Вроцлаві.

Майже сам собі зробив професійний подарунок до Міжнародного дня Кухаря!
Декілька днів ресторан працював в тестовому режимі: з 18:00 до 21:00 Але потім графік змінили. Оскільки дуже швидко результати перевершили всі очікування. Тепер в ресторані можна не лише повечеряти, а й пообідати, так як його двері для поціновувачів сучасної української кухні вже відчинені з 12:00 до 21:30.

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський відкрив новий ресторан

Але до цього було пророблено багато роботи. Півтора року Володимир з командою створював франшизу, яка мала на меті змінити гастрономічний ринок та відношення до такого ведення формату бізнесу в цілому. Багато експериментували, тестували та перероблювали. Все для того, щоб зайшовши в такий ресторан в будь-якому куточку світу, можна було б залишити всі турботи за дверима та дозволити собі трішечки гедонізму.

Це не просто ще один черговий ресторан, а міжнародна українська франшиза сучасної кухні. Тут не тільки присутні найсмачніші борщ та вареники, а є його величність Смак, унікальний дизайн та універсальні страви для гостей з різних країн.

Апетит приходить під час їжі

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський відкрив новий ресторан

Натхненний таким результатом відомий український шеф-кухар тепер планує відкриття ресторану в Нью-Йорку, Лондоні та Празі. Так будуть об’єднувати українців за кордоном та розповідати про Україну всьому світу мовою, яку знають всі: мовою смаків.

Ось такі досягнення стають реальністю коли з дитинства любиш смачно поїсти та маєш тата військового. Дитячі роки Ярославського були пронизані любов’ю та дисципліною. Володимир в дитинстві любив смачно попоїсти, тому рано навчився готувати. Його захоплення помітив та підтримав тато. Саме він порадив й обрати професію кухаря. Ще змалечку Ярославський зрозумів, щоб бути успішним потрібно багато працювати, вчитись та дотримуватись самодисципліни.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.