Новоспечена дружина Володимира Остапчука відкриває власний бізнес у Києві: розкішний б’юті салон

Третя дружина телеведучого Володимира Остапчука несподівано заявила, що збирається стати бізнесвумен. Про це 23-річна журналістка написала у своєму Instagram та поділилась знімками майбутнього салону

Третя дружина Остапчука

Восени минулого року шоумен Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Як заявляли інсайдери, конфлікти між подружжям почали виникати ще за кілька місяців до офіційної заяви. Було відомо, що пара придбала нерухомість під Києвом та планувала будувати там спільне майбутнє. Проте цього не сталось, після 2 років шлюбу Володимир та Христина розлучились.

Невдовзі Остапчук представив публіці свою нову обраницю, що виявилась на 16 років молодшою за шоумена. 23-річна Катерина Полтавська зізнавалась, що це не було коханням з першого погляду, однак вже після 2 побачення пара почала жити разом в елітному київському ЖК “Тетріс Холл”. Вже в лютому цього року вони одружились.

Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві
Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві

Катерина Полтавська про основне джерело доходу

Катерина Полтавська здобула освіту журналістки, проте за спеціальністю дівчина не працює. У своєму Instagram вона розповіла, що все в їхній сім’ї оплачує Остапчук, вона лиш час від часу купує коханому речі.

“Вова все оплачує. Я купую йому одяг, бо йому завжди шкода для себе”

Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві
Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві

Катерина Полтавська про бізнес

Днями Полтавська несподівано поділилась своїми планами на майбутнє. Дівчина готується до відкриття власної студії раси в Києві. Катерина потішила шанувальників кількома світлинами інтер’єру та залишила опис до фото:

“У грудні (Дай Бог) я відкриваю студію масажів і лазерної епіляції. Ввечері вже розкажу про вакансії. Поки не хочу показувати дизайн, але туалет ось можу”

Остапчук вирішив підтримати дружину та й собі опублікував Insta-storie.

“Катя відкриває студію масажів і лазерної епіляції. Сказала з цього моменту називати її “Директор”, – розповів Володимир Остапчук.

Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві
Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.