Всі зачіски Олега Винника від стильного боб-каре до зарослів: не знайшов собі перукаря в Німеччині

Кумир українських вовчиць майже не міняє зачіски. В принципі, йому це й не потрібно, він і так завжди в тренді. Мало хто пам'ятає, як в молодості виглядав Олег Винник.

Але саме в той час в нього закохалась та вибрала своїм супутником по життю Таїсія Сватко. Артист слідкував за модою весь час і студентські роки не є виключенням. В нього було довге біляве волосся ззаду, а лоб прикрашав білявий чубчик з начосом, який на той час робив співака дорослішим років на десять точно.

Олег Винник в молодості

Переїзд до Німеччини та тривале перебування там сформували його смак, стиль та догляд за волоссям.

Всі зачіски Олега Винника від стильного боб-каре до зарослів: не знайшов собі перукаря в Німеччині

Олег Винник має світле волосся та підтримує зручну для нього довжину. В його випадку зручна довжина – це коли в потрібний момент волосся можна зібрати у хвостик. Як в молодості, так й зараз, тобто протягом всього дорослого життя артист майже не стригся коротко, тому що розумів, що йому не пасують короткі стрижки. Але змінював колір волосся. Не кардинально, а лише робив на один два тони темнішим чи світлішим. Хоча останнім часом його рідко хто бачить, позаяк він не лише полишив знову на деякий час Україну, але й зовсім не з’являється в соціальних мережах. Лише голос артиста залишається незмінним та продовжує змушувати прискорено битись серця його шанувальниць.

Якраз напередодні повномасштабного вторгнення в Олега загострилась його хвороба. З кожним днем ставало все гірше. Розуміючи, що ситуація критична, було прийняте рішення їхати лікуватись до Німеччини.

Всі зачіски Олега Винника від стильного боб-каре до зарослів

Підлікувавшись, артист почав активно займатись волонтерством. Не вважаючи за потрібне афішувати своєї діяльності. Але тривала хвороба все ж далась взнаки. Стали глибші та сильніше помітні зморшки. Й окуляри не завжди приховують сумні натомлені очі. Волосся стало довшим та змінився колір волосся, воно стало русяве, але такі зміни все одно йому пасують.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?