Доля хотіла, щоб Данилко і Білоконь були разом, але вони її не послухали: з ким зараз живе Сердючка?

Насиченим на хороші події виявився цей жовтень для Інни Білоконь, більш відомою як мама Сердючки. Завершення грандіозного туру по Америці в підтримку України

А далі – святкування ювілею колеги та свого ювілею.

2 жовтня 50-річчя відсвяткував її колега Андрій Данилко.

10 жовтня українській актрисі театру і кіно Інні Білоконь виповнилось 55 років.

“Доця” Сердючка в Інстаграмі привітала найперша, а от хто подарував оригінальний букет – лишається таємницею.

“З днем народження, рідненька! Твої Андрій Данилко та Вєрка Сердючка”, – йдеться у підписі до кадру.

На світлині в руках іменинниця тримає незвичний букет: він складається не лише з квітів, але й із закусок, сиру та пива.

Про роман Андрія та його напарниці по сцені чутки ходять давно. Здається, що сама доля дбає за них. Вони обидва з Полтави, майже поруч дати народження. Їхньому знайомству передували однакові обставини. Інна тричі не змогла поступити в омріяний медичний університет. Андрій не вступив до музичного училища, й вони обоє вступили в кулінарний технікум. Познайомились на заняттях з самодіяльності. Приязні відносини зав’язались практично одразу, а пізніше переросли у творчий дует веселої Сердючки та її постійно невдоволеної життям мами. Вони постійно скрізь разом. Але як би це не було дивно, однак, Інна вже понад 26 років як одружена, має вже дорослу доньку та щаслива в шлюбі.

Андрій Данилко та Інна Білоконь

В останній день жовтня напарниця Андрія Данилко відвідала концерт Артема Пивоварова у своєму рідному місті Полтаві. І судячи з кадрів, добре провела час. Відео цього концерту опубліковано у фан-спільноті Пивоварова в Instagram.

У ролику видно, що співак виступає не на сцені, а в концертному залі. Напевно, він упізнав серед глядачів “маму” Вєрки Сердючки та вирішив підійти до неї. У момент зйомки Пивоваров співає свій хіт “У тополі”, а Інна Білоконь весело та енергійно підспівує, пританцьовує і кричить разом з іншими фанатами.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.