“Справи дуже погані”: Віталія Козловського поховали, але не змогли приховати, що стало причиною

1 жовтня у мережі з'явилась інформація про те, що нібито помер відомий український співак Віталій Козловський, однак артист одразу ж дав спростування, заспокоївши шанувальників.

Як відомо, декілька місяців тому Віталій Козловський пішов захищати Батьківщину. Зірка неодноразово виходив на зв’язок та показував, як відбуваються його збори, підготовка, а також сама робота. Велика кількість зірок з великою повагою поставилася до вчинку артиста, і на цьому ж тлі розгорівся небувалий скандал з Ігорем Кондратюком: продюсер продовжував забирати заробітки співака, чим серйозно роздратував суспільство.

Хоча Віталій Козловський має виплатити колишньому наставнику доволі круглу суму за рішенням суду, колеги встали на його сторону та почали публічно його захищати. Втім, від обов’язків його це не врятувало. Але це не єдина гучна новина, яка останнім часом зачепила його особистість.

Так, нещодавно мережею пронеслося повідомлення, що Віталій Козловський нібито помер. Співак, розуміючи всю серйозність ситуації, адже у нього дійсно існує небезпека для життя, одразу ж вийшов на зв’язок та спростував новину, заявивши, що він живий та здоровий, а дана витівка є лише проявом слабкості протилежної сторони, яка намагається нагнати паніки.

Російська преса поховала Віталія Козловського

Козловський став героєм нашого часу
Російська преса поховала Віталія Козловського

Віталій Козловський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram заяву про те, що він в порядку, і що усьому в мережі вірити точно не варто.

Російська преса поховала Віталія Козловського. Скріншоти особистої сторінки співака

“Мені люди показали новину, де наші сусіди мене вже встигли поховати. Але я живий, зі мною все добре і я вдячний усім, хто хвилювався, поспішив заспокоїти користувачів Козловський. – Якщо вони маніпулюють смертями живих і в хід ідуть такі дешеві методи – значить, напевно, справи у них дуже погані”

Нагадуємо, що Віталію Козловському в цілому дуже щастить на новини про його смерть, адже за останні 5 років це далеко не перший фейк і навіть не другий, тоді як найпопулярніші зірки не можуть похизуватися подібними непорозуміннями.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.