Вдівець Руслани Писанки розповів, як померла її мама, коли він віз її додому: “Вже не приходила до тями”

Вдівець знаменитої української акторки Руслани Писанки, яка пішла з життя минулого року, розповів про те, як саме померла її матір. Усі деталі в статті.

Усі деталі хвороби Руслани Писанки її чоловік Ігор Ісаков розповів лише після смерті акторки. Знаменитість не хотіла афішувати правду про свій стан, однак і приховувати це насправді було дуже важко.

Вдівець зізнавався, що йому доводилося виправдовуватися перед знайомими на рахунок того, чому артистка постійно сидить в кімнаті та не виходить. Прекрасно виправданням стала травма, яку вона отримала напередодні, втративши свідомість на сцені.

Ігор Ісаков розповів, як померла матір Руслани Писанки

Руслана Писанка
Ігор Ісаков розповів, як померла матір Руслани Писанки

Як відомо, Руслана померла через декілька місяців після своєї матері, з якою до того ж була неймовірно близька. Втім, Писанка пішла з життя у Німеччині, у той самий час, як її мама померла в Україні. Поруч з нею у той момент був зять Ігор, а спадкоємиця вже далеко за кордоном.

Нещодавно Ігор Ісаков дав чергове ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, як насправді це відбувалося:

“Ми їй не казали до останнього (про пухлини). Не знаю, чи вона здогадувалася, але була в мене таким бійцем, – зізнався чоловік. – Вона ледь ходила, потім відгодували, і дні через три сама сходинками на вулицю – з кавусею. Всі: “Боже, Діно Василівно, ледь ходили ж!” Але коли поверталися до Києва, в машині знепритомніла і вже не приходила до тями. Побула вдома днів пять-шість – і все. Фактично там, у машині, вона і померла”

Примітно, що разом зі своєю коханою дружиною Ігор також зміг возз’єднатися не одразу, адже мав зробити документи для виїзду за кордон.

До останнього акторка запевняла свого чоловіка, що обов’язково одужує і навіть будувала з ним плани на майбутнє, через що він навіть не здогадувався про те, що результат може бути рівно протилежним. За день до смерті Руслани вона почувалася дуже добре і лікарі навіть збиралися відпускати її додому.

Ісаков прекрасно пам’ятає про чарівний зв’язок своєї дружини з її матір’ю, а тому через рік після їхньої смерті вирішив, що їм варто возз’єднатися. Нещодавно він перепоховав Руслану. Незабаром у акторки також з’явиться пам’ятник.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.