Якими були останні дні Сергія Сивохи? Зірка не збирався на той світ: “Приїхав в Німеччину на консультацію”

Сергій Сивохо дійсно вразив мережу своєю раптової смертю. Усі глядачі прекрасно знали про те, що в нього були серйозні проблеми зі здоров'ям, але чоловік давно навчився з ними боротися.

Декілька тижнів тому Україну потрясла новина про те, що помер черговий представник вітчизняного шоу-бізнесу Сергій Сивохо. Він присвятив телебаченню десятиліття, прославився як гуморист та прекрасний ведучий, а також мав непогану репутацію як проста людина.

Якими були останні дні Сергія Сивохи

Близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні
Якими були останні дні Сергія Сивохи

Про смерть чоловіка стало відомо через російські ЗМІ. Саме тому спочатку до новини поставилися з підозрою та скептицизмом. Вона могла бути просто фейковою. Втім, незабаром стало зрозуміло — це правда.

Журналістка, яка повідомила про його кончину поквапилася: на той момент Сергій ще був живий, але було прийняте рішення відключити його від апарату життєзабезпечення. Сивохо помер через поліорганну недостатність.

Примітно, що все своє життя гуморист мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Він ніколи цього не приховував, і власне, про це важко було не здогадатися. Декілька років тому він скинув неймовірну кількість ваги, і все заради того, аби врятувати своє життя. Лікарі порадили йому негайно цим зайнятися.

Але як з’ясувалося нещодавно, Сергій Сивохо зовсім не збирався помирати 2022-го. В Німеччину, де він і пішов на той світ, він поїхав просто на консультацію. Про це нещодавно повідомила його подруга.

“Ну ніхто б не подумав, що в 54 роки при рівні сучасної медицини… Тетяна (дружина гумориста – Прим. ред.) мені сьогодні розповідала, що він приїхав до Німеччини просто на консультацію. І з*орів у лікарні за тиждень”, – зізналася Марина в коментарі для представників “Обозревателя”.

Нагадуємо, що 3 листопада, пройшло прощання з Сергієм Сивохо. Близькі і знайомі коміка зібралися в Жовтневому палаці в Києві, щоб провести його в останню дорогу. Одним з перших попрощатися з шоуменом прийшов український актор театру і кіно Станіслав Боклан, з яким вони разом були тренерами в шоу “Ліга сміху”.

Також на церемонії прощання з’явилися коміки Руслан Ханумак, Володимир Дантес та Євген Кошовий, які також були учасниками гумористичної програми.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?