Марічка Падалко просить допомоги у підписників: поки чоловік Соболєв далеко, не може бути на зв’язку

Відома українська телеведуча Марічка Падалко розповіла про обмеження її сторінки в соціальній мережі Instagram, причину тіньового бану та що треба зробити підписникам, аби допомогти зірці.

Чимало українських знаменитостей стикнулися з проблемою блокування їх сторінок в соціальних мережах через активне висвітлення подій в Україні. Ця проблема торкнулася і ведучу Марічку Падалко, яка опинилася в тіньовому бані. Жінка оприлюднила нову світлину в Ужгороді, що зроблена на фоні десятків лампадок в пам’ять про 128 бригаду.

Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком
Марічка Падалко просить допомоги у підписників

Як зрозуміти, що сторінка знаходиться в тіньовому бані? Падалко пояснила, що при введенні в пошуку назви сторінки, то вона не з’являється в позиціях до того, аж поки ви не введете назву до останньої літери.

Ведуча попросила користувачів допомоги, які можуть під її новим дописом залишити бан “плюсиками”:

“Інстаграм обмежив мою сторінку з дуже дивних причин – не сподобалися фото Ужгорода, де світяться десятки лампадок в пам’ять про 128 бригаду. Але я знаю, що Ви мені допоможете залишити бан “плюсиками” під цим постом”.

Нагадаємо, що Марічка Падалко наразі є дружиною захисника Єгора Соболєва, який з початку повномасштабного вторгнення захищає Україну. Раніше телеведуча зізналася, що на тлі війни хотіла подарувати нове життя, народивши вчетверте. Утім, чоловік переконав дружину, що варто навчитися бути батьками для своїх трьох підлітків, які не менше потребують батьківської турботи.

Відомо, що подружжя виховує старшого сина Михайла, народженого у 2007 році, доньку Марію, що з’явилася на світ у 2008 році та ще одну донечку Катерину 2010 року народження. Жінка зауважує, що їй не вистачає життя, яке було до початку повномасштабної війни, коли вся сім’я могла зібратися за одним родинним столом, проте вірить, що незабаром така традиція знову до них повернеться.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.