Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики: озвучила стан та ціну естетики – “Це дуже красиво”

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова після маммопластики розповіла, як вона почувається, скільки коштувала операція та чи задоволена тепер своїм зовнішнім виглядом.

Хореографиня після двох тижнів операції у своєму Instagram-блозі вже розповідала, як себе почуває. За словами Ілони, вона була на огляду у лікаря та прекрасно відновлюється.

Наразі жінка має пити спеціальні ліки та мастити гелем шви, який здатен прискорити процес загоєння. У новому інтерв’ю, на яке зірку запросив ведучий Слава Дьомін для його програми “Слава +”, Ілона Гвоздьова детальніше описала свій стан.

Ілона Гвоздьова потрапила в черговий скандал
Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики

Танцівниця розповіла, що вона почувається прекрасно, але не звикла до “стиснутого” стану грудної клітини, і вночі відчуває дискомфорт з бандажем, а ще задишку та пришвидшене серцебиття. Всі ці симптоми є класичними після операції, тому Ілона сподівається, що і надалі її реабілітація буде проходити добре.

Слава Дьомін поцікавився у героїні інтерв’ю, чи може вона ходити без бандажа. Хореографиня відповіла, що лікар дозволив їй бути без нього десь пів години на день. Знаменитість зізнається, що це прекрасне відчуття, адже в ті моменти вона не може відійти від дзеркала. Каже, що 5 років тому вона була не проти маммопластики, але в неї були свої цілі, ідеї, мета, і вважала, що їй це не було потрібним. Коли зірка наважилася на операцію, її перша думка: “Господи, нащо я так довго цього чекала?”.

Вона запевняє, що не пропагує пластичні операції, але для жінки важливо бачити в дзеркалі свою жіночність та привабливість, оскільки це необхідна складова для внутрішнього щастя:

“Це дуже красиво, от чесно. Я не пропагую пластичні операції, ні в якому разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі жіночою, привабливою – це дуже важливо для внутрішнього щастя”.

Слава Дьомін запитав в танцівниці, скільки наразі коштує маммопластика. Зірка зізналася, що ціна залежить від клініки, якого лікаря ви оберете та який бренд імплантатів. В середньому вартість варіюється від 3-5 тис. євро. Жартома заначила, що на свій ювілей вона просила своїх дівчат дарувати їй гроші, оскільки поставила за ціль назбирати собі на операцію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.