Холодною зимою буде не один: Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце, і це не Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан повернувся на батьківщину до людей, які люблять його безумовно. Чим збирається займатися зірка вдома?

Кар’єра знаменитого виконавця Дана Балана обмежувалася молдавською естрадою 20 років тому. З тих пір багато чого змінилося. За два десятиліття артист встиг зарекомендувати себе як блискучий перформер, продюсер, автор композицій. Його непростий шлях пролягав через сцену на пострадянському просторі, а також США, де він тривалий час проживав.

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце

Відомо, що Дан має квартиру в Нью-Йорку, і велику частину свого життя мешкав саме там. Станом на 24 лютого Балан знаходився саме в Україні. Про це стало відомо завдяки його матері. Виконавець не коментував дану ситуацію. Декілька тижнів він намагався виїхати за кордон, і врешті-решт в нього це вийшло.

До США чоловік не повертався, а осів в Румунії, потім жив в Туреччині і нещодавно повернувся до Молдови. І не просто аби провести час разом зі своєю улюбленою матір’ю Людмилою, з якою в нього просто фантастичні відносини, сестрою Сандою та батьком Михаєм, але для того, аби дати великий концерт в Кишиневі, який станеться у грудні.

Зірка виступить перед своїми співвітчизниками вперше за 5 років, і вони цьому надзвичайно раді. Так, він вже опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афішу, в якій йдеться, де та коли жителі Молдови зможуть насолодитися концертом, на якому виступить не тільки Дан, але і Людмила.

Судячи з усього, холодну пору року Балан планує провести разом з сім’єю, тим паче може собі це дозволити. У Молдові у зірки великий бізнес: мережа ресторанів. Тож йому точно буде чим зайнятися. Дан вже давно знаходиться на батьківщині, про що можна перевірити через місцеположення акаунту в Instagram.

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце

Тіна Кароль тим часом не поспішає повертатися у сусідню країну, де не так давно давала концерт. Нагадуємо, що українська поп-діва зустрілася з матір’ю Балана на власному виступі, привітали її зі сцени, а також вразила заявою про те, що її син — найкращий чоловік в світі. Деякі користувачі вважають, що це був черговий піар-хід, або привернути увагу до обох артистів, інші вбачають в цьому щось більше, ніж простий маркетинг.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.