Переможниця “Холостяк-12” Катя Лозовицька більше не приховує нового коханого: нарешті показала його обличчя

Переможниця проєкту "Холостяк-12" Катерина Лозовицька нарешті не приховує нового коханого та показала публіці його обличчя. Який вигляд має бойфренд дівчини?

Катерина Лозовицька завдячує романтичному реаліті-шоу “Холостяк-12” за отриманий шанс знайти свою долю. З холостяком Алексом Топольським стосунки після проєкту не склалися, адже вона хотіла чоловіка, який не боятиметься брати відповідальність за себе та свою половинку.

Дівчина зізналася, що в реальному житті ця людина виявилася зовсім іншою, ніж він намагався показатися всім учасницям шоу. Майже 9 місяців Катерина Лозовицька перебуває у нових стосунках та поступово ділиться зі своєю аудиторією в Instagram етапами перебігу їхніх стосунків.

Катерина Лозовицька
Катя Лозовицька більше не приховує нового коханого: нарешті показала його обличчя

В серпні парочка відсвяткувала 6 місяців разом. Зустріти своє маленьке свято закохані відправилися до романтичного Парижу, де Катерина вже оприлюднювала спільні світлини. Зауважимо, що майже на всіх фото дівчина намагалася приховувати обличчя коханого, тому підписники її блогу до кінця не могли розгледіти хлопця.

Нещодавно Лозовицька все ж наважилася на свій ризик повністю представити коханого, ніяк не приховуючи його обличчя. На відео парочка разом снідала, розмовляла про щось між собою та сміялася одне з одного. Невимушена, легка та позитивна атмосфера панувала між закоханими.

В коментарях під дописом більшість користувачів соціальної мережі зазначили, що Катерина та її хлопець разом виглядають дуже гармонійно, оскільки між ними помітили схожість у зовнішностях.

Нагадаємо, що головний герой реаліті-шоу “Холостяк-12” Алекс Топольський теж розповідав публіці, що закоханий. Утім, через деякий час він перестав згадувати свою “дівчину”, з якою вони разом мали навчити його підписників заробляти в Instagram великі гроші, якщо вони наважаться купити його авторський курс.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.