Попереду велике весілля: Ірина Білик зізналася, що збирається заміж та розповіла про нового обранця

Знаменита українська співачка Ірина Білик розповіла, коли збирається знову виходити заміж, а також заговорила про нового обранця. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Ірина Білик ніколи не приховувала своєї неабиякої зацікавленості в амурних справах. Зірка готова розкривати нових людей знову і знову, набиратися нового досвіду, вчитися любити наново. Втім, до розставання та розлучень вона також ставиться спокійно.

2 роки тому зірка повідомила, що розходиться з Асланом Ахмадовим, з яким була в шлюбі 10 років. При цьому пара розсталася на позитивній нотім. Ініціатором стала Ірина, яка вирішила, що більше не буде чекати, поки її чоловік захоче повернутися з Москви до сім’ї. Але він продовжує брати активну участь у вихованні спільного сина, а також залюбки співпрацює з артисткою. Білик має намір і надалі укладати з ним договори. Адже дуже цінує його творчий потенціал та погляд.

Ірина Білик зізналася, що збирається заміж

Позитивного настрою зірка також не втратила через невдачу в особистому житті. 2021-го зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що збирається виходити заміж ще. Ба більше, вона заявила, що весілля буде пишним та великим, а також неочікуваним для її шанувальників.

Зірка підкреслила, що нареченого в неї поки що немає, але вона не сумнівається у тому, що доля їй його подарує.

“Хочу сказати всій Україні, що в моєму житті ще обов’язково буде весілля. Воно буде несподіваним і дуже веселим. На святкування запрошу всіх зірок, усіх з української сцени, кого люблю та шаную. Але поки що немає обранця. Коли він з’явиться – я всім скажу”, – наголосила Ірина.

Нагадуємо, останнім часом Ірині приписують стосунки з її колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Зірки постійно проводять час разом, обнімаються, цілуються і навіть приписують собі статус чоловіка та дружини.

Артистка поки що не коментувала їхні взаємини, а лише жартує на цей рахунок, привертаючи до себе увагу. Дмитро ж неодноразово говорив про те, що намагався повернути співачку, але в нього це не вийшло. Мовляв, Ірина кожного разу йому відмовляла, і він вже не сподівається, що з цього щось вийде. Є імовірність, що за ці 2 роки ситуація кардинально змінилася.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.