“Не відпускає навіть на зйомки”: Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною

Відомий український телеведучий Григорій Решетник здивував мережу зізнанням про свій шлюб, в якому в нього народилося троє дітей. Усі деталі в статті.

Григорій Решетник є одним з найуспішніших українських телеведучих протягом 10 років. Чоловік не зраджує своїй співпраці з СТБ і здебільшого бере проєкти саме на цьому телеканалі, розбавляючи їх корпоративами.

Зірка навіть не приховує той факт, що намагається якомога більше заробляти, адже, як відомо, на нього чекає кохана дружина і аж троє маленьких дітей. За короткий проміжок часу він став багатодітним. Благовірна ж зірки заробляє гроші через соціальні мережі. Христина за декілька років змогла популяризувати свій блог і зараз активно ділиться своїм життям в Instagram.

Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників
Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Обидва є активними користувачами і абсолютно весь матеріал, який не потрапляє на телебачення, публікують для шанувальників в мережі. Наприклад, нещодавно Григорій показав, як його дружина відвідує його на зйомках. Кадри були зроблені у гримерці. Проте заявив, що дружина не відпускає його одного на роботу.

“Знаєте, хто в мене сьогодні в гостях програмі? Та дам! Ніхто мене не відпускає навіть на зйомки на роботу”

Але Христина одразу ж виправила свого чоловіка та заявила, що її запросили на шоу редактори, а от її чоловік на дане рішення ніяк не повпливав. Григорій Решетнік зробив вигляд доволі смиренний, заявивши, що нехай буде так.

Нагадуємо, що останнім часом родина неодноразово потрапляла у скандали. Здебільшого вони були пов’язані з виїздом Григорія за кордон. Спочатку зірка засвітився в Італії, куди вивіз свою родину. Христина разом з дітьми пробула там більше місяця.

Пізніше Решетнік ще раз виїжджав, що неабияк спантеличило користувачів. Христина кожного разу стає на захист свого чоловіка, а також нагадує про те, що він має повне право виїжджати, так як є багатодітним. Окрім того після 24 лютого він перебував в Україні більше року, брав участь в інформаційній боротьбі та не нікуди не тікав.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?