“Не відпускає навіть на зйомки”: Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною

Відомий український телеведучий Григорій Решетник здивував мережу зізнанням про свій шлюб, в якому в нього народилося троє дітей. Усі деталі в статті.

Григорій Решетник є одним з найуспішніших українських телеведучих протягом 10 років. Чоловік не зраджує своїй співпраці з СТБ і здебільшого бере проєкти саме на цьому телеканалі, розбавляючи їх корпоративами.

Зірка навіть не приховує той факт, що намагається якомога більше заробляти, адже, як відомо, на нього чекає кохана дружина і аж троє маленьких дітей. За короткий проміжок часу він став багатодітним. Благовірна ж зірки заробляє гроші через соціальні мережі. Христина за декілька років змогла популяризувати свій блог і зараз активно ділиться своїм життям в Instagram.

Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників
Григорій Решетнік зізнався, яким насправді став його шлюб з дружиною Христиною

Обидва є активними користувачами і абсолютно весь матеріал, який не потрапляє на телебачення, публікують для шанувальників в мережі. Наприклад, нещодавно Григорій показав, як його дружина відвідує його на зйомках. Кадри були зроблені у гримерці. Проте заявив, що дружина не відпускає його одного на роботу.

“Знаєте, хто в мене сьогодні в гостях програмі? Та дам! Ніхто мене не відпускає навіть на зйомки на роботу”

Але Христина одразу ж виправила свого чоловіка та заявила, що її запросили на шоу редактори, а от її чоловік на дане рішення ніяк не повпливав. Григорій Решетнік зробив вигляд доволі смиренний, заявивши, що нехай буде так.

Нагадуємо, що останнім часом родина неодноразово потрапляла у скандали. Здебільшого вони були пов’язані з виїздом Григорія за кордон. Спочатку зірка засвітився в Італії, куди вивіз свою родину. Христина разом з дітьми пробула там більше місяця.

Пізніше Решетнік ще раз виїжджав, що неабияк спантеличило користувачів. Христина кожного разу стає на захист свого чоловіка, а також нагадує про те, що він має повне право виїжджати, так як є багатодітним. Окрім того після 24 лютого він перебував в Україні більше року, брав участь в інформаційній боротьбі та не нікуди не тікав.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?