Влад Яма показав, яким був до того, як покинув Україну і зажив у США: таким його і Могилевська вже не згадає

Український хореограф і танцюрист Влад Яма приголомшив шанувальників архівним знімком. Без бороди та з сережками у вухах, як виглядав артист, коли тільки здобув шалену популярність?

Життя до популярності

Влад Яма відкрив для себе танці у 7 років. За словами знаменитості, це хобі він обрав за власним бажанням. Проте у шкільні роки йому довелось зіткнутись з булінгом та навіть фізичним насиллям з боку однолітків. Цькували його здебільшого діти, що займались боротьбою чи боксом.

Попри труднощі, Яма продовжив свій шлях. Хлопець почав викладати танці ще коли навчався у 9 класі. Пізніше почав брати участь у закордонних чемпіонатах та різноманітних змаганнях з бальних танців.

Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому
Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому

У 2006 році, 24-річному Владу Ямі пощастило взяти участь в культовому шоу “Танці з зірками”. Молодий хореограф виступав разом із відомою співачкою Наталією Могилевською, тоді парі вдалось здобути почесне друге місце.

Вже після участі в телевізійному проєкті, Яма отримав шалену популярність та визнання. Танцюриста почали запрошувати в розважальні шоу, такі як: “Ліга сміху”, “Маскарад”, “Твій день” та інші. А згодом чоловік сів у суддівське крісло легендарного шоу “Танці з зірками”, яке свого часу подарувало Ямі щасливий квиток у життя.

Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому
Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому

Теперішня діяльність Влада Ями

Днями хореограф нагадав про себе на платформі Instagram та показав, як виглядав 17 років тому. Яма опублікував архівне фото, що датується 2006 роком. На знімку молодий чоловік позує без бороди та з блискучими сережками у вухах.

Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому
Влад Яма показав, як виглядав у молодості 17 років тому

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення український танцюрист знаходиться у США. Чоловік виїхав разом із дружиною та сином та поки не збирається повертатись на Батьківщину. За це танцівник систематично отримує хейт у своїх соцмережах. Кожна нова публікація артиста всипана критикою та запитаннями, сам Яма говорить, що з-за кордону займається благодійністю та забезпечує потреби ЗСУ.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.