Колишній Остапчука дорікнули через зазіхання на майно телеведучого: “А чому має бути соромно?”

Скандал з неподіленим майном триває. Ексдружина Володимира Остапчука намагається відсудити частку нерухомості, за що систематично отримує закиди від користувачів. Зазіхає на чужу власність?

Спільна нерухомість

До знайомства зі своєю третьою дружиною, Катериною Полтавською, український шоумен Володимир Остапчук мав стосунки з нотаріусинею Христиною Горняк. Пара перебувала у шлюбі протягом двох років. Ще до початку повномасштабного вторгнення Остапчук та Горняк встигли придбати розкішну нерухомість. Подружжя планувало будувати спільне майбутнє в котеджному містечку “Золоче Прованс”, що в селі Вишеньки під Києвом. Проте між ведучим та його дружиною почали виникати певні непорозуміння, які згодом призвели до розлучення.

Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно
Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно

Нова обраниця Остапчука

Невдовзі після розлучення Остапчук неочікувано представив аудиторії свою нову кохану. Обраницею шоумена стала 23-річна Катерина Полтавська. Протягом кількох місяців новоспечена пара мешкала в ЖК “Tetris Hall”, що розташований біля станції метро “Олімпійська” в Києві.

Однак згодом Володимир та Катерина засвітились у будинку в “Золоче Прованс”. Пара публікувала дописи у своїх соцмережах та натхненно розповідала про майбутні ремонтні роботи.

Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно
Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно

Христина Горняк про будинок

Новина швидко розлетілась Мережею, тож Христина Горняк відреагувала на плани подружжя, щодо будинку. Жінка заявила, що будь-яке майно набуте подружжям у шлюбі – спільне, тож попередила, що справу на самоплив не пустить. Сам Остапчук ситуацію не коментує, за словами Горняк, він вирішив ігнорувати будь-які публічні та непублічні звернення.

Горняк часто спілкується зі своєю аудиторією онлайн, тож нещодавно опублікувала Insta-storie з проханням запитувати про все, що цікавить. Один з користувачів поцікавився:

“Вам не соромно претендувати на чуже майно? Там же діти”

На це блогерка відповіла запитанням:

“Чому мені має бути соромно?”

Жінка вкотре наголосила, що вони будували цей дім разом.

“А його дітки від минулого шлюбу можуть претендувати тільки на його 1/2 частину, нічого проти не маю!”, – додає Горняк.

Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно
Претендує на чуже? Ексдружина Остапчука висловилась про неподілене майно

Схожі статті

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?