Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Співачка з українським корінням Кароліна Куєк, яка більше відома під псевдонімом Ані Лорак, продовжує жити і працювати в Росії. За порадою свого друга співака Філіпа Кіркорова артистка так ні словом не обмовилася про війну в рідній країні, за що отримала можливість давати концерти та брати участь у найрейтинговіших шоу.

Так, напередодні в Росії відбувся фінал проєкту “Маска”. Як з’ясувалося, у програмі взяла участь і Ані Лорак. Про це стало відомо з її публікації у Instagram. На фото Лорак позувала у костюмі величезного рудого кота. У коментарі артистка зізналася, що проєкт “Маска” став для неї “дивовижною подорожжю” і свою участь у шоу вона присвячує своїй єдиній дочці Софії, яку народила у шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу.

Зазначимо, що у журі шоу вже котрий рік засідає ще одна мовчунья з України – Регіна Тодоренко, а також близький друг співачки – Філіп Кіркоров, якому за те, що “він увійшов не в ті двері” на вечірці блогерки Івлєєвої на якийсь час вигнали з ефірів, проте після поїздки на Донбас, тихесенько повернули.

У фіналі шоу “Примадонн” спочатку не визнав у костюмі величезного пухнастого рудого кота свою подругу і навіть сказав, що вона ніколи б не одягла на себе “цей кошмар”, проте він помилився. Коли Лорак зняла маску, то дуже здивувався.

Філіп Кіркров не впізнав Ані Лорак
Філіп Кіркров не впізнав Ані Лорак

Нагадаємо, що у 2022 році, за порадою Кіркорова, співачка Ані Лорак, яка збиралася відновлювати кар’єру в Україні та навіть оголосила про свої нові концерти, різко зникла з поля зору і майже рік не виходила на зв’язок і не висловлювалася про свою позицію. Потім відбулося її перше “ганебне” інтерв’ю, на якому Кароліна всіма силами намагалася всидіти на двох стільцях і навіть не вимовляла слово “війна”.

Ані Лорак на інтерв'ю Альоні Блін
Ані Лорак на інтерв’ю Альоні Блін

Схожі статті