Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися. Використовують у своїх цілях

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська стала жертвою шахраїв. На відомому імені артистки намагаються нажитися. Про це вона розповіла своїм підписникам.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість розповіла, як за допомогою відомого імені намагаються нажитися. Вона оприлюднила допис, в якому зазначила, що днями в Мережі з’явилася інформація стосовно її участі в дитячому конкурсі талантів.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися

Варто зазначити, що організатори приймають заявки від всіх охочих, а також беруть при цьому кошти. Могилевська зауважує, вона не має жодного відношення до цього конкурсу. Вся актуальна та правдива інформація є тільки на перевірених сторінках зірки. Ще можна телефонувати за номерами, вказаними в шапці її профілю.

“Хочу сказати, що я не беру участі у цьому конкурсі”, – заявила Могилевська.

Ба більше, виявилося, що це не одна шахрайська схема. Наприкінці співачка попросила шанувальників не купувати ніяких медичних препаратів, які рекламують від її імені. Це теж фейк.

Так, 48-річна артистка не приховує своєї неабиякої любові до дітей. Також вона отримала достатньо професіоналізму за роки роботи з малечею. Раніше Наталія розповідала, що не наважувалася народити свого малюка, оскільки всю увагу зосередила на розвитку кар’єри. Тепер співачка зустріла нового чоловіка та ухвалила з ним рішення всиновити двох дівчаток.

Нагадуємо, в новорічну ніч стало відомо, що Наталія Могилевська стала мамою двох сестричок. Цей секрет артистка приховувала два роки й нарешті прийшов час, аби про це розповісти. Зазначила, що приховувала новину, адже дівчатка були дуже травмовані і їм знадобився час на адаптацію. Ба більше, навіть у школах ніхто не знає, хто їхні батьки й що вони усиновлені.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.