Як живуть світові рекордсмени

Зріст кожної людини – особливість, яка дається їй від народження і закладається на генетичному рівні. Комусь з його зростом комфортно, а комусь – ні.

Найнезручніше почуваються люди зріст яких значно відрізняється від середнього.

Зазвичай людям, зріст яких значно перевищує середній набагато складніше у житті, ніж людям з низьким зростом. У таких людей виникає ряд проблем гострих проблем, починаючи від проблем з одягом чи взуттям і закінчуючи проблемами зі здоров’ям.

Найвищі люди планети рідко доживають до до середнього віку і помирають від звичайних інфекцій. Так сталося з Робертом Уолдом. Він помер у віці 44 років від звичайної ранки на нозі, яку Роберт натер костилем.

Роберт Уодлоу - найвища людина на планеті
Роберт Уодлоу – найвища людина на планеті

Нерідко у найвищих людей на планеті кістки і хребет не витримують навантаження і вони стають інвалідами або помирають від звичайних інфекцій.

У найнижчих людей на планеті теж є свої особливості. Їхній зріст рідко досягає навіть 80 см, а замість кісток у них хрящова тканина. Така їхня особливість називається ахондроплазією. Оскільки замість кісток у таких людей хрящі, кінцівки в них часто ламаються. Таких людей ще називають кришталевими.

Най нижчі люди найчастіше страждають проблемами з серцем. А звичайні дл нас бронхіт чи застуда стають для них смертельними.

Звісно, є люди, які з подібними відхиленнями живуть довго, але таких мало. Зазвичай вони не доживають до 30-ти років.

Кахендра - найнижча людина на планеті
Кахендра – найнижча людина на планеті

Будь-які відхилення – результат неправильної роботи організму, які виправити майже неможливо.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.