Брат з дружиною відмовилися виконувати всі забаганки сестри: тепер батьки з ними не розмовляють

Гроші можуть зіпсувати стосунки навіть з найріднішими людьми.

Історія трапилася в типовій українській родині, де було двоє дітей: старший брат Віктор і молодша сестра Тамара. Різниця між дітьми була значною, 6 років. Проте діти жили дружно і не сварилися.

Віктор грався з сестрою поки вона була маленька, а коли пішла до школи, то хлопчик сам відводив і забирав Тому. Так минув час, діти виросли. Віктор поїхав навчатися в інше місто і там зустрів кохану дівчину, з якою створив родину по закінченню навчання.

Одного дня Віктору зателефонувала мама і попросила дозволу відправити до них доньку. Чоловік порадився з дружиною і вони погодилися допомогти Тамарі. Наступного дня сестра вже була на порозі квартири, де мешкали її брат з дружиною.

Брат і сестра
Брат і сестра

Мама розповіла вікторові про плани сестри вступати на медичний, тож Віктор вирішив зайнятися підготовкою сестри. Тим паче, що на цей час йому дали відпустку, але за необхідності він міг працювати з дому.

Спершу тамара поводилася пристойно, не сперечалася і не грубіянила. Проте через деякий час Віктор почав помічати, що характер у сестри почав псуватися. Спершу він вважав, що це стрес від переїзду і нова обстановка так впливають на неї. Проте згодом з’ясувалося, що дівчина різко змінила плани і передумала вступати у ВИШ. Віктор, відверто кажучи, здивувався такому повороту подій.

Після того, як не зміг достукатися до Тамари і поговорити з нею, чоловік попросив допомоги в дружини. Він вирішив, що жінки краще порозуміються, але і тут його чекала невдача.

Маму віктор вирішив не турбувати, а батько теж був не в курсі, що відбувається з донькою.

Можливо, ця історія так і залишилась би невирішеною. якби не один випадок. Таїсія погано почувалася і віктор поїхав забрати її з роботи. Коли вони повернулися, застали Тамару, яка говорила з мамою. Судячи з тону. яким говорила дівчина, про розмову не мав знати ніхто, крім них двох.

Як виявилося, дівчина вирішила прожити все життя за рахунок брата та його дружини і нічого не робити в житті. Розлючений Віктор забрав у дівчини телефон і вирішив все ж поговорити з мамою.

Жінка попросила дати Тамарі ще трохи часу, але син був категоричним. він сказав, що погодився допомогти сестрі лише тому, що мама сказала про вступ. І, ймовірно, якби дівчина дотримала слова, вони і надалі б їй допомагали. Але тепер в нього немає ніякого бажання цього робити.

Доросла сестра
Доросла сестра

Засмучена Тамара змушена була повертатися додому ні з чим. Батьки та сестра перестали спілкуватися з Віктором. Навіть не приїхали на народження його доньки, яку пара назвала Лілією.

Ось так звичайна жадібність довела до того, що родини тепер не існує і всі поводяться так, ніби взагалі не знайомі.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.