Незвичайні люди світу

Світ завжди знаходить чим здивувати. А унікальних і незвичних людей у світі настільки багато, що одного списку точно не існує.

Є люди з унікальними можливостями тіла і мозку. Одна з таких людей, чий мозок дивує усіх – Джилл Прайс. Її мозок і пам’ять можна порівняти хіба що з комп’ютером. За словами Джилл, вона пам’ятає все, що сталося з нею в будь-який момент життя. І не важливо сталося це хвилину, годину, день, тиждень, рік, 10 чи й більше років тому. Настільки феноменально пам’ять жінки почала розвиватися з 12-річного віку і вона може пригадати будь-що, вловивши знайомий запах чи потрапивши у знайоме місце. Всі вважають, що це добре, а от сама жінка від цього лише страждає. Вона не може нічого забути і для її мозку це велике навантаження.

Джилл Прайс - людина з феноменальною пам'яттю
Джилл Прайс – людина з феноменальною пам’яттю

Існують люди, які прагнуть навмисне змінити зовнішність, щоб виділятися. Але наші наступні герої віддали б усе на світі, щоб стати такими, як усі. Це люди-альбіноси. Їхня особливість у тому, що у них відсутній пігмент, що забарвлює шкіру, волосся і очі у певний колір. І якщо для мешканців європейського континенту чи скандинавських країн ця особливість не є причиною для заподіяння шкоди таким людям, то у Африці на них полюють, відрізають кінцівки і знущаються. Це пов’язано з тим, що африканці  вірять, що частини тіла альбіносів здатні принести щастя, вилікувати від хвороб і так далі.

Натомість у Європі та Скандинавії альбіноси живуть повноцінним життям, наскільки це можливо з урахуванням особливостей організму, працюють, а деякі знімаються для модних журналів.

Дівчина-альбінос
Дівчина-альбінос

Ми вже говорили про людину з феноменальною пам’яттю. Можливо, що це не найгірше, що може бути. Наступна героїня – дівчина з рентгенівським зором. Дівчину звуть Наташа Дьомкина і вона живе в Росії. Люди скептично ставилися до її дару, але дівчина переконала усіх. Що може бачити органи людини через шкіру і ставити діагнози не гірше за лікарів. Надздібності проявилися у дівчини через місяць після операціїз видалення апендициту. Зараз дівчина вивчає медицину у багатопрофільній академії ім. Огарьова. Свій вибір дівчина пояснює необхідністю знати медичну термінологію. А тим часом кількість бажаючих проконсультуватися з дівчиною з кожним днем лише зростає.

Наташа Дьомкина - дівчина з ренгенівським зором
Наташа Дьомкина – дівчина з ренгенівським зором

І наостанок – людина з синім обличчям. Ні, він не інопланетятнин і не пофарбувався фарбою на вечірку. Все набагато простіше. Чоловік протягом 14 років лікувався від дерматиту із застосуванням колоїдного срібла. А реакція організму на препарати дала синій колір обличчя.

Синя людина
Синя людина

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.