Мама Ілона Маска знущається над Кадировим: про місцезнаходження Бандери не повідомила, але Ілону знайшла

Всесвітньовідома бізнес-леді, мама Ілона маска, Мей Маск привселюдно потролила Рамзана Кадирова, виставивши його справжнім телепнем. Усі деталі в статті.

Не так давно світом розлетілася новина про те, що Ілон Маск запросив володимира путіна на поєдинок. Сенс полягав у тому, що якщо бізнесмен переможе, то президент рф залишить Україну в спокої. Путін не поквапився відповісти можливому противнику, але за нього вступився чеченський лідер Рамзан Кадиров.

Ілон Маск
Мама Ілона Маска знущається над Кадировим

Мама Ілона Маска знущається над Кадировим

Намагаючись принизити Ілона, “політик” звернувся до нього, як до жінки (назвавши Ілоною), і вочевидь забув, що на Заході такі випади сприймаються,  як відсутність освіти та абсолютна дикість. Справа в тому, що в Сполучених Штатах подібне порівняння не є образливим (адже в країні панує рівноправ’є), а ось спроби використати його, як приниження, стає свідченням про аморальність людини.

У діалог Кадирова та маска влізла мати бізнесмена Мей, опублікувавши на особистій сторінці в Twitter фотографію свого сина у ролі дівчини. Зірка поглузувала з чеченця та зробила комплімент Ілону, якого Рамзан назвав Ілоною.

Мама Ілона Маска знущається над Кадировим. Скріншот публікації Мей

До цькування Рамзана долучився і Павло Дуров, який підхопив ініціативу Мей Маск і заявив, що закріпить за ним нікнейм “Ілона”.

Варто відмітити, що це не перший раз, коли над чеченським лідером відверто глузують. Тиждень тому Кадиров заявив, що буде шукати Степана Бандеру — українського націоналіста, який помер 60 років тому. Цілком імовірно, що Рамзану досі ніхто не сказав, де місцезнаходження ненавистного йому головного ворога росії.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.