Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.

Вранці 25 березня стало відомо, що лідер фракції ЛДПР Володимир Жириновський помер. Однак, деякі російські політики стверджують, що інформація є хибною. Родина політика досі мовчить.

Новину про смерть Володимира Жириновського спростували

Помер Володимир Жириновський
Новину про смерть Володимира Жириновського спростували

Ще вранці Пронюшкін заявив про смерть Жириновського у своєму телеграм-каналі, але пізніше вилучив пост і вибачився за публікацію.

Спікер Держдуми В’ячеслав Володін спростував інформацію про смерть лідера ЛДПР та закликав побажати Жириновському одужання.

“Всіх, хто переймається здоров’ям Володимира Вольфовича Жириновського, хочу заспокоїти. Він живий. Стан його справді тяжкий. Сьогодні йому зробили КТ. Ми за нього переживаємо, лікарі виборюють його. Він сам великий молодець”, – стверджує Володін.

Спікер також порадив Пронюшкіну скласти повноваження. Стан Жириновського оцінюється як стабільний, лікарі продовжують надавати всю можливу медичну допомогу, повідомили у прес-службі МОЗ РФ. Варто відмітити, що і представник офісу президента російської федерації володимира путіна Пєсков заявив про те, що Жириновський живий, а інформація про його смерть — це серйозний злочин. Однак не варто забувати про те, що російська влада часто приховує певну інформацію, щоб не вона не працювала проти них. Смерть відомого політика — вельми невигідний для них інцидент.

Нагадуємо, що 2 лютого Жириновського госпіталізували з ковідом до Центральної клінічної лікарні Управління справами президента (ЦКЛ) у Москві. 11 березня стало відомо, що політика вивели зі стану медикаментозного сну, в якому він був для підтримки організму.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.