Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.

Змінити образ найкраще і найпростіше, змінивши зачіску. Це дійсно хороша ідея, аби підкреслити свої переваги та приховати недоліки. Зачіска – це завжди про стиль, образ та красу. Іноді буває: дивишся та фотографію та вмить приходить усвідомлення, що хочеться так само. Та не варто одразу бігти по ножиці, щоб кардинально змінити образ, бо це якраз у буквальному сенсі може змінити ваше життя. Як? Читайте далі в матеріалі.

Самостійна стрижка може стати невдалим трюком не лише в плані довершеності та ваших перукарських скілів. Дуже часто здавна в народі вважалося, що якщо самому відрізати собі хоч одне пасмо волосся, то можна лишити себе щастя та багатьох інших речей.

Люди говорили ще з давніх-давен, вкоротити самостійно волосся – це крок до того, щоб втратити власну удачу в житті та процвітання природної зовнішності. Це пояснюється тим, яку сильну енергетику та загалом силу має людське волосся. Саме те, що випромінює волосся в енергетичному плані, напряму стосується успіхів у вашій роботі та любовних стосунках.

Народні прикмети про стрижку
Народні прикмети про стрижку

Якщо ви самостійно відріжете волосся, може трапитись таке, що ваше біополе кардинально зміниться, причому в не найкращу сторону.
Також, стрижучи волосся самостійно не один і не два рази, ви наражаєте себе на небезпеку.

Така людина може почуватися невпевнено та хворобливо, дещо безсило й роздратовано.
Постригтись самому – значить наражати себе на небезпеку і у фінансовому плані. Можна втратити значні доходи та кругленькі суми. Будьте обережними!
Краще обирайте хорошого перукаря, але професіонала своєї справи без злих намірів, адже волосся відіграє важливу роль у долі кожного з нас.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.