Холостячка Ксенія Мішина здивувала короткою стрижкою: нові стосунки — нова зачіска

У мережі з'явився цікавий знімок, на якому головна "Холостячка" України позує з коротким каре темного кольору.

У мережі з’явилося нове фото головної героїні романтичного ток-шоу “Холостячка” Ксенії Мішиної, яке не на жарт шокувало її прихильників. У кадрі дівчина позужє з червоними губами, сумним поглядом і коротким темним каре. Саме кардинальна зміна зачіски визвала основний резонанс навколо знімку.

Ксенія Мішина з каре
Ксенія Мішина з каре

Деякі прихильники актриси запідозрили, що вона могла розірвати стосунки зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Адже жінки часто погоджуються на такі кардинальні зміни іміджу саме після серйозних рішень у житті.

Однак все виявилося набагато простіше. Такий незвичний для себе образ Ксенія приміряла для однієї з ролей. А фотографію опублікував один із фан-акаунтів у мережі Instagram. Дописувачі погодилися, що такий незвичний “лук” пасує Холостячці: “Вона легко вміє уживатися у різнопланові образи”.

“Скільки образів має Ксенія Мішина, і в кожному з них вона чарівна”, — підписали знімок прихильники зірки українського телебачення.

Ксенія Мішина

Сама ж Ксенія не раз писала у своїх соціальних мережах, що обожнює своє довге волосся натурального кольору і приділяє догляду за ним багато часу та коштів. Вона не відразу знайшла саме ті продукти, які ідеально підходять її зачісці, тож довелося поексперементувати.

Актриса підкреслює, що використовує виключно корейську косметику для догляду за собою: як для волосся, так і для шкіри й тіла. Окрім того, Мішина строго слідкує за своїм харчуванням:

“Харчування завжди впливає на зовнішній вигляд, все починається зсередини, більше основні табу я не порушую. Намагаюся вживати їжу в залежності від сезону і ніяких фастфудів”, — говорить актриса.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".