Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

За свою багаторічну творчу кар’єру співачка Тіна Кароль встигла приміряти на себе безліч образів, починаючи від сучасної інтерпретації національних костюмів, закінчуючи образами гідних червоної доріжки Голлівуду. Експериментувала артистка зі стрижками та відтінками волосся. Щоправда, далеко від блонду Кароль ніколи не відходила.

Так, напередодні в мікроблозі артистки з’явилися свіжі знімки з чергової фотосесії, на яких співачка постала з новим кольором волосся з ніжно-рожевим відтінком, яке ідеально поєднувалося з її яскраво-червоною помадою.

Окремих компліментів від шанувальників заслужило її дуже сміливе вбрання – біла сукня на тонких бретельках з воланами і великими вирізами в області талії сиділа на жіночній фігурі артистки ідеально.

У Мережі відразу з’явилися коментарі:

“Вау вау вау!”, “Який образ, ви неймовірна”, “Просто неперевершено!” Захоплююсь Вашою красою”, “Неперевершена”,- писали захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що у розмові з відомим львівським блогером Ніколасом Карма, який знімає людей на вулицях та ставить питання щодо вартості їхнього одягу, співачка зізналася, що майже всі свої гонорари витрачає на сценічні вбрання, а у повсякденному житті намагається виглядати непомітно.

Тіна Кароль вразила шанувальників своїм концертним гардеробом
Тіна Кароль вразила шанувальників своїм концертним гардеробом

На вулиці Тіну найчастіше можна зустріти у звичайних джинсах, лосинах і толстовках, які зазвичай доповнені кросівками. Волосся зібране в пучок і абсолютно без макіяжу. Іноді лише червона прмада, яку обожнює артистка.

Тіна Кароль вразила шанувальників своїм гардеробом
Тіна Кароль вразила шанувальників своїм гардеробом

До речі один з відомих фан акаунтів артистки підрахував, скільки коштував їй тренч, в якому вона знялася в останньому кліпі її пісню “Стерва”.

Тіна Кароль та Shumei Фото: прес-служба Тіни Кароль
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.