Гордон зробив випад у бік Пугачової і одразу отримав відповідь від Галкіна: вступився за дружину публічно

Дмитро Гордон зробив випад у бік Алли Борисівни Пугачової і одразу отримав відповідь від Максима Галкіна. Що відомий гуморист сказав журналісту?

Як відомо, Максим Галкін підтримав Україну ще 24 лютого, після чого був вимушений перебратися до Ізраїлю. Всім я насправді не збиралася переїжджати, але доля розпорядилася іншим чином. Врешті-решт, довелося залишатися за кордоном.

Алла Борисівна тривалий час не коментувала свою позицію, але пізніше родина дала зрозуміти: Максим Галкін висловився за всіх. Хоча в пресі часто з’являються новини про те, що у гумористи нібито справи погані, насправді він постійно гастролює і майже не буває вдома. Так само сім’ї вдалося зберегти свій замок попри чутки щодо його продажу.

Дмитро Гордон зробив випад у бік Пугачової і одразу отримав відповідь від Галкіна

Галкін оприлюднив рідкісне фото 74-річної дружини. Як зараз виглядає Алла Пугачова
Дмитро Гордон негативно висловився про відому співачку і отримав відповідь

А нещодавно Дмитро Гордон зробив випадку сторону Примадонни, хоча здавалося раніше неодноразово добре про неї відгукувався.

Журналіст опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram коротке відео із нарізкою цікавих моментів з інтерв’ю. Разом із гостем вони обговорювали різних зірок, зокрема Аллу Пугачову. На відео Дмитро сказав:

“До недавнього часу добре ставився до Алли Борисівни, а зараз – негативно”

На такі слова вже відреагував Максим Галкін. Він написав коментар українською мовою.

Дмитро Гордон негативно висловився про відому співачку і отримав відповідь

Нагадуємо, що Максим Галкін неодноразово отримував серйозний тиск від публіки та влади на рахунок своєї позиції, але активно продовжував підтримувати Україну, а також перехід нації на українську мову.

Алла Пугачова тим часом навіть встигла з’їздити до Росії декілька разів та засвітитися там. Попри найрізноманітніші чутки її поїздки пройшли досить спокійно, а співачці вдалося владнати всі питання майнового та фінансового характеру, хоча публіка очікувала зовсім інших результатів, і не вважала, що співачці вдасться пройти це так легко.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.