Потап похизувався незвичайним подарунком, який йому зробила кохана Настя Каменських: «Це просто фантастика»

Чарівна Настя Каменських потрапила "саме у яблучко" та зробила неймовірний подарунок чоловіку.

Зимові свята йдуть, а подружжя Потапенків не припиняє дивувати своїх прихильників за допомогою соціальних мереж. Так із приходом Різдва, Олексій Потапенко (Потап) не втримався та похизувався подарунком, що зробила йому кохана жінка Настя Каменських на Різдво у мережі Інстаграм.

Захоплюючий подарунок

Портрет Потапа

Співачка подарувала йому неймовірну картину та дуже непросту: із вирізок різноманітних  журналів. У захваті Потап схопився за телефон та почав знімати цей витвір мистецтва і прокоментував:

“Моя кохана зробила мені несподіваний та неймовірний подарунок !!! Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень, це перша робота яка точно передає мій внутрішній стан, спасибі Насті. Це крутіше ніж будь-що, це мистецтво !!! У рік свого сорокоріччя, я просто зобов’язаний випустити соло альбом і зроблю цю картину його майбутньої обкладинкою! Всіх з Різдвом!”

Потап зовсім не скупився на компліменти та висловлював свої захоплення у різноманітних формах. Йому дуже сподобався той факт, що його зобразили із заплющеними очима та із золотим ціпочком. Автором роботи виявилася креативна Олександра Січкан.

А як же Настя?

А згодом співак показав підписникам іншу роботу того ж самого художника. На другому поверсі в будинку подружжя висить портрет Насті, також зроблений із колажу журналів, але менш яскравий та ніжніший. Настя, як її чоловік, намальована з прикритими віками.

Портрет Насті Каменських

Олексій присвятив портрету декілька історій в Інстаграм і зробив повноцінну публікацію. Здається, що подарунок йому дійсно дуже сподобався.

Будемо сподіватися, що Потапенко дотримується свого слова і зовсім скоро ми побачимо новий альбом від ПТП, де у якості обкладинки буде виступати подарунок від коханої жінки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.