Через кого Данилко досі не одружився? Близька людина зірки зізналася, хто всьому провиною: “Є одне в одного”

Відомий український виконавець Андрій Данилко досі не одружився, і цьому безумовно є об'єктивна причина. Близька людина артиста розповіла дещо, чого публіка не знає.

Навколо особистого життя Андрія Данилка завжди ходило дуже багато чуток. Зірка, тим не менш, завжди наполягав на тому, що він самотній. Звичайно, і аудиторія, і преса розуміла, що він не може завжди бути один.

Подейкували і про його роман з Інною Білоконь, і про нетрадиційну орієнтацію, і про зв’язок з колишньою колегою Радмилою Щоголевою.

Сергій Перман розповів, який Андрій Данилко в реальному житті

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Сергій Перман розповів, який Андрій Данилко в реальному житті

Лише 2 роки тому в ексклюзивному інтерв’ю Андрій Данилко вперше зізнався, що насправді мріяв створити родину, і неодноразово намагався це зробити, але в нього нічого не виходило.

Мовляв, наблизившись до п’ятидесяти років він вирішив для себе, що більше не буде намагатися, і залишить все так, як є. Мовляв, проти долі не підеш. Однак, нещодавно продюсер Сергій Перман розповів про свої стосунки з артистом і зізнався про те, яка він особистість в реальному житті, що проливає світло і на його труднощі в коханні.

Я його люблю безмірно як артиста, професіонала, але дуже складну людину, тому що люди такого таланту легкими не бувають. Ми знаємо, що ми є один у одного, і Андрій – фантастичного таланту людина. Мені з ним страшно складно завжди було в роботі. Ми багато з ним перетиналися, це дуже важко було умовити, впросити, домовитися. Він скрупульозно підходив завжди.

Про це чоловік дізнався на інтерв’ю у Дмитра Гордона. Попри складність в роботі, Сергій Перман зізнався, що дуже любить Андрія Данилка, і зараз вони знаходяться в прекрасних стосунках, хоча і не співпрацюють, і набагато менше перетинаються особисто.

Але їхня дружба все так само яскрава та помітна. Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Сергій розповів про свій роман з Ані Лорак та зізнався, що був вимушений розірвати з нею співробітництво через проблеми в стосунках, а також суперечку з її чоловіком Муратом.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.