Після розлучення дочки з мільярдером Захуром стала молодшою на 30 років: Камалія показала свою маму

Після розлучення дочки з мільярдером Мохаммадом Захуром стала молодшою на 30 років. Камалія вперше за довгий показала свою маму Інну Петрівну.

Найбагатша співачка України Камалія надзвичайно близька зі своєю мамою. Про це завжди знала і аудиторія, і преса, адже Інна Петрівна свого часу і почала просувати спадкоємицю в шоу-бізнесі, і допомогла їй досягти усього бажаного.

Ба більше, жінка навіть жила разом з сім’єю дочки у палаці мільярдера. Так, з самого початку Камалія поселила разом з собою матір, і поясненням для цього служить не тільки їхній тісний емоційний зв’язок, але і кар’єра, яка вимагає постійної присутності біля співачки.

Камалія показала, як виглядає її матір Інна Петрівна

Мама Камалії у шкіряному костюмі провела доньку до Англії
Камалія показала, як виглядає її матір Інна Петрівна

Зараз вони живуть лише вдвох, адже дочки артистки перебувають у Великобританії, а з чоловіком вона розлучилася рік тому. Варто відмітити, що за цей час Інна Петрівна дуже змінилася. Імовірно, зміни у житті спадкоємиці вплинули і на неї. Зокрема, помітно, що вона надзвичайно схудла, змінила зачіску, а також попрацювала над своїм обличчям.

Так, співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому нагадала українцям про те, що необхідно привітати своїх мам зі святом.

Нагадуємо, що Камалія та її колишній чоловік так і назвали причину їхнього розлучення. Новина про розрив потрапила в мережу після того, як зірка розповіла на публіку про те, що дуже розчарована поведінкою свого обранця, який настав її захищати перед падчеркою під час їхнього конфлікту і зайняв сторону дочки.

І лише нещодавно Богдан Беспалов заявив, що нібито розставання сталося через те, що артистка з’явився новий чоловік, який до того ж ставиться до неї недобре. Така інформація з’явилася у зв’язку з фотографіями співачки із синцями. Спочатку пліткували про те, що це зробив мільярдер, але артистка одразу ж його захистила, запевняючи, що він достойна та гідна людина, дуже добра і не здатна на подібні речі.

Схожі статті

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репехова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.

Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя в еміграції: розквітла і стала достойна Голлівуду

Відома українська співачка Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя у Сполучених Штатах Америки. Зірка розквітла і стала схожа на голлівудську знаменитість.

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.