“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.

Популярна виконавиця та багатодітна мама Світлана Тарабарова активно веде своїх соціальні мережі. Жінка залюбки виставляє на широкий загал не тільки професійні публікації, а й події з особистого життя. Звісно, мама трьох дітей не змогла оминути День матері та показала, як її привітали дітки. Подіями жінка поділилася у своєму Instagram.

Виявляється, що її 5-річний син Іван та 3-річна Марійка навіть не здогадувалися про таке свято. Що вже казати про немовля – Полінку, яку жінка народила рік тому. Тому, співачка вирішила самостійно розповісти дітям про подію. Як зазначила артистка, мама – це організатор, навіть власного свята.

“Де квіти, де подарунки, де листівки?”, – жартома запитує Світлана у дітей.

Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму
Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму

Крім того, Тарабарова вирішила дізнатися з чим асоціюється у дітей мама. І якщо Марія почала розповідати про кохання та любов, малий гуморист Іван відразу випалив з одного боку смішку, а з іншого гірку “правду”.

“Мама – це кавоварка, мультиварка, прибиралка та цілувалка. Мамулі тримайтеся”, – підписала Світлана відео словами сина.

Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму
Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму

Також, вона звернулася до підписників та розповіла, що, на її думку – материнство. Вона пояснила, що бути мамою складно, дуже складно, але це безмежний кайф та насолода.

“Бути мамою – це водночас надскладна та найцінніша місія. Бути мамою – це і відчувати безмежну любов і закриватися у вбиральні на 5 хв в сльозах – це теж бути мамою. Бути мамою – це бути розумною та швидкою, бути мамою трьох – це бути надшвидкою. І чесно кажучи, я можу продовжувати ці порівняння ще дуже довго… висновок один – бути мамою – це баланс, якого ми всі шукаємо! Всім любові, спокою та балансу. І головне, щоб всі мами та діти були здоровими. Мрію. З Днем Матері! Мам, я люблю тебе і дякую кожного дня”, – написала артистка.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?