Сховала очі за темними окулярами: Лорак засвітилася на світській тусовці у Москві – “Легенда поп-культури”

Співачка Ані Лорак, яка продовжує вдавати, що нічого не відбувається, засвітилася на світському заході в Москві, де їй вручили премію. Хто ще з українців був на російській тусовці?

Уродженка України співачка Кароліна Куєк, яка вже багато років виступає під псевдонімом Ані Лорак, засвітилася на світській тусовці у Москві. Захід був присвячений врученню премії “Спека”. Про це артистка, яка продовжує замовчувати війну у рідній країні, похвалилася на сторінках свого Instagram.

Ані Лорак у темних окулярах засвітилася на світлій тусовці у Москві
Ані Лорак у темних окулярах засвітилася на світлій тусовці у Москві

Так, на фотографії Лорак позувала в чорних штанах з атласу, що облягають, які доповнила топом і вкороченим жакетом. Доповнили образ босоніжки-копита та темні окуляри, за якими співачка приховувала очі. У руках Кароліни була статуетка, яку їй вручили як “легенді поп-культури” в РФ. Ймовірно, гідних кандидатів не знайшлося.

У коментарі до знімків, Лорак написала багато пафосних слів про свою важку працю, в результаті якої у неї вийшла незліченна кількість пісень, в які, за її словами, вона вклала всі пережиті нею моменти. Далі вона пообіцяла радувати росіян новими витворами.

Окрім Куйок, на заході засвітилися зірки російської естради, серед яких була ще одна “мовчунья” з Одеси – Регіна Тодоренко. На відміну від своєї колеги, блогерка, співачка і ведуча з’явилася на заході в білому вбранні, яке виглядало так само дивно, як і образ Лорак. Верхня частина тулуба була одягнена в топ, внизу була вузька спідниця з великим розрізом. Впевнена у своїй неперевершеній формі, Регіна вирішила продемонструвати це на публіці та оголила живіт.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, що обидві артистки – Лорак і Тодоренко, вже третій рік продовжують вдавати, що в Україні нічого не відбувається. Весь цей час українки намагаються всидіти на двох стільцях, уникаючи незручних питань, а якщо доводиться відповідати, то обидві зображають із себе “голубів миру”. Ціна мовчання – ефіри та нагороди. Нехай навіть премії, яку крім як у Росії ніхто не знає.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?