Боржемська поділилася великим щастям і приймає привітання від усіх, окрім Узелкова: “З народженням синочка”

Відома українська спортсменка та фітнес-тренер Марина Боржемська розповіла про велике свято в її родині, пов'язане з поповненням. Зірку вітають з появою сина.

Ще декілька років тому В’ячеслав Узелков не міг прийняти той факт, що дружина Марина від нього пішла. Він звертався до журналістів за власною історією, розповідав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як кохана людина викинула його зі свого життя, і також не дає бачитися з дітьми.

Натомість спортсменка була вимушена також поспілкуватися з публікою та пояснити, що ніколи не забороняла спадкоємцям спілкуватися з батьком, але вони самі не горять бажанням це робити після пережитого.

Мовляв, неодноразово намагалася вмовити їх зробити це, але це забирає енергію та сили, а діти цього просто не хочуть.

Марина Боржемська розповіла про свого єдиного сина від першого шлюбу

Марина Боржемська розповіла про свого єдиного сина від першого шлюбу

2 місяці тому В’ячеслав Узелков пережив складну операцію на серці, а також отримав інвалідність. Тоді він пригадав про те, що в нього є діти, і вони не стали цікавитися в нього, як справи та здоров’я.

Марина тим часом давала інтерв’ю, в якому також заявила, що В’ячеслав взагалі не проявляє ніякого інтересу до спадкоємців, і лише жаліється в інтернеті на те, що вони не хочуть йому дзвонити та писати.

Зараз її старший син вже дорослий і нещодавно відсвяткував день народження. У зв’язку з цим Марина опублікувала у своєму мікроблозі свіжі фотографії спадкоємця та зачарувала публіку його зовнішнім виглядом. Підписники одразу ж почали вітати сім’ю з великим святом, але серед цих людей не знайшлося В’ячеслава Узелкова.

Нагадуємо, що за офіційною версією, розставання в парі сталося після великого скандалу серед ночі. Марина зібрала валізи, дітей, і одразу ж виїхала з квартири, не чекаючи ранку. Після цього, вона вже не поверталася до Узелкова, а він неодноразово говорив про те, що його почуття до колишньої дружини дуже сильні, і він хоче її повернути.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.