Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно – Кацуріна була свідком: “За що вона так зі мною?”

Співак Володимир Дантес, який нещодавно зворушливо зізнався у коханні своїй дівчині Даші Кацуріній, не очікував, що мама влаштує йому таку "підставу".

Коли співак Володимир Дантес вирішив провести зі своєю мамою весь день на честь міжнародного свята всіх матерів, то не очікував, що наприкінці буде дуже “розчарований” її вчинком. Так, 12 травня артист вирушив до своєї мами, щоб провести з нею весь день – подарував їй гарний букет квітів, після чого вони мило поспілкувалися. А потім співак дізнався, що мама надіслала його дівчині Даші фотографію, яку, на думку артиста, вона не мала бачити.

Про це співак розповів, коли повертався додому.

Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно
Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно

“Що я не так зробив?! За що я завинив перед нею? За що вона така зі мною?”, – обурювався на камеру Дантес.

Насправді вийшла дуже кумедна ситуація. Як з’ясувалося, Даша Кацуріна та мама Володимира Дантеса швидко порозумілися і зараз у дуже хороших стосунках. Періодично вони без відома співачка обмінюються різними фотографіями, тому мама вирішила відправити коханій сина його ретро-знімок, який був зроблений ще на зорі його творчої кар’єри. На фото зовсім юний Дантес у чорній сорочці із розстебнутими ґудзиками. Його довге волосся акуратно зачесане назад і закріплене обручем.

Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно
Дантес розповів про вчинок мами, за який йому соромно

“Тазащо!”, – написав жартома на знімку Володимир.

Сподіваємося, пара дуже посміялася, розглядаючи цю милу фотографію.

Нагадаємо, що після відходу Наді Дорофєєвої до спільного друга родини Михайла Кацуріна, співак Володимир Дантес, нарешті знайшов справжнє кохання в особі дуже гарної, талановитої дизайнерки та бізнес леді – Даші Кацуріної, яка була дружиною його колишнього друга. Вже кілька місяців пара живе разом та виховує дітей Миші та Даші. Відео, на яких Дантес спілкується з маленьким Іваном вмить розлітаються по мережі та збирає тисячі “лайків” та милих коментарів. А пост, де Володимир зворушливо освідчився Даші, зібрав ще більше захоплених відгуків від шанувальників і навіть колег.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.