З’ясувалося, що у Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина: синочок Оскар – не первісток?

Ірина Білик та Віталій Козловський завжди були дуже близькими, але що насправді приховує їхня дружба? Виявляється, виконавці мають набагато сильніший зв'язок.

Віталій Козловський з’явився на українських екранах ще у нульових. Не дивно, що за настільки довгу кар’єру в нього з’явилося багато зіркових друзів. Співак прекрасно поладнав і з Наталією Могилевською, і з Іриною Білик, і з іншими зірками.

Не так давно стало відомо, що у житті Віталія все кардинально змінилося: він одружився на своїй піарниці Юлії Бакуменко, яка до того ж народила йому первістка Оскара. Майбутнє народження хлопчика сім’я приховувала до останнього, поки не стало зрозуміло, що на родину чекає дійсно щаслива подія.

Ірина Білик та Віталій Козловський розповіли про спільну похресницю

У Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина
Ірина Білик та Віталій Козловський розповіли про спільну похресницю

Втім, у житті артиста є інші жінки, з якими він також зв’язаний дітьми. Наприклад, з Іриною Білик він свого часу похрестив прекрасну дівчинку. На інший рівень стосунки артистів вийшли з появою спільної дитини – у 2013 році вони стали хрещеними батьками для тримісячної доньки дизайнерки Олени Бернадської Софії.

Цікаво, що попри цю подію на рахунок власної вагітності та майбутнього поповнення Ірина Білик до останнього не розповідала Віталію Козловського, і про щасливу новину він дізнався разом з усіма. І хоча співак поділився своїм розчаруванням на цей рахунок, також зізнався, що цілком розуміє артистку і не робить з цього проблему.

Нагадуємо, що найбільш відомою по хресницею Ірини Білик є Аліна Гросу. Свого часу пліткували, що це саме вона відкрила двері для дівчинки у світ шоу-бізнесу, хоча насправді Аліна вже змалку мала усі шанси потрапити на сцену, так як її батьки не шкодували грошей на просування.

Навіть зараз хрещена матір та її хрещена дочка мають доволі міцний зв’язок, підтримують та спілкуються. На рахунок маленької Софії на даний момент невідомо, чи змогла Білик побудувати з нею такі самі стосунки, як з Аліною, і як виглядає їхня взаємодія з Віталієм Козловським.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.