Кохання не знає віку, але стирається кордонами: Дан Балан розповів про кохану, яка довго його не приймала

Популярний молдавські виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про своє найперше кохання. Ким вона була та чому не склалося?

Всесвітньовідомий молдавський співак Дан Балан впродовж 20 років зберігав репутацію завидного холостяка, за серце якого готові боротися мільйони фанаток. В усіх своїх інтерв’ю зірка зізнався, що не перебуває у серйозних стосунках, ніколи не був одруженим, не має дітей.

Але молдавській пресі давно вдалося дізнатися правду: на початку нульових він перебував у шлюбі з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка невдовзі подарувала йому сина Алана. Але оприлюднення даної інформації жодним чином не вплинуло на рішення артиста заговорити про приватне життя. Навпроти, навіть свою дівчину Христину Руссу, з якою він зустрічався 5 років, він також не представив аудиторії.

Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана
Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Але існує жінка, яка все ж таки стала героїнею одного з сюжетів про Дана Балана. Свого часу зірка розповів про найперше та найсильніше кохання у його житті. Це можна назвати курортним романом, але почуття зародилися ще до спільних канікул.

Балан тривалий час залицявся до своєї однокласниці, і після випуску у весь колектив поїхав на канікули до Румунії, де йому і вдалося все ж таки підкорити серце дівчини. Прозвучали зізнання в коханні, відбулися побачення. Але цим стосункам не було суджено продовжуватися.

Батько Дана Михай Балан отримав нову посаду, і у зв’язку з цим мав переїхати до Ізраїлю, куди забирав свою родину. Стало зрозуміло, що розлука не за горами, і до того ж буде довгою. Молоді люди розійшлися.

Дан Балан відгуляв весілля
Дан Балан розповів про своє перше кохання та історію цих стосунків

Особистість дівчини, про яку Дан згадує до сих пір, він не розкрив. Тим не менш, у своєму інтерв’ю він зізнався, що саме ця історія залишила для нього найсильніший слід. Як склалося життя екс-обраниці виконавця і який шлях вона обрала також залишається таємницею.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.