Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу: від Ані Лорак до Лілії Реус, але всіх переплюнула Фоксі

Колишній чоловікі Лорак Мурат Налчаджиоглу зараз щасливий у стосунках із новою коханою – моделлю Анастасієюі, а рік тому любив візажистку Лілію Реус. Що спільного між усіма обраницями бізнесмена?

Після того, як у житті турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу з’явилася модель Анастасія Фоксі, багато підписників його Instagram звернули увагу, що дівчина дуже схожа по типажу на його попередніх дружин – співачку Ані Лорак і візажистку Лілію Реус. І справді у цих жінок чимало спільного – гладке темне волосся, мініатюрні стрункі фігури, але є одна деталь, яка поєднує їх усіх. Усі жінки Мурата Налчаджиоглу неодноразово побували в руках косметологів, а хтось навіть у пластичного хірурга.

Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу
Що спільного у всіх обраниць Мурата Налчаджиоглу

Якщо уважно подивитися на фотографії, можна помітити кардинальні зміни зміни у зовнішності Ані Лорак. З роками її вилиці стали помітно вищими, а губи збільшилися вдвічі.

Такі ж пухкі губи у другої офіційної дружини Налчаджиоглу візажистки Лілії Реус.

Проте, всіх переплюнула остання кохана Мурата – модель Анастасія Фоксі, яка, судячи з фото у соцмережах, змінила ті лише форму губ та носа, а й збільшила груди.

Нагадаємо, що знайомство Мурата та Анастасії Фоксі відбулося на Новий рік у Дубаї. Відносини розвивалися настільки стрімко, що вже за кілька тижнів вони оголосили себе парою. Не встигнувши отримати офіційне розлучення з Лілією Реус, Налчаджиоглу з’їжджається з ефектною моделлю. Після приїзду в Україну парочка селиться в одній квартирі та починає облаштовувати побут. Незабаром з’являється загальний собака, а так само відбувається знайомство з родичами, спільні поява і нескінченні освідчення в коханні. Чи дійде справа до весілля, поки що невідома, але пропозиція вже зроблена.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.