Марія Яремчук стала мамою вперше та народила малюка: чому Пономарьов робить вигляд, що нічого не відбулося

Популярна українська співачка Марія Яремчук здивувала публіку раптовою новиною про поповнення в сім'ї. Хто став батьком, і до чого тут Олександр Пономарьов?

Роман з Олександром Пономарьовим став ледве не єдиною популярною чуткою, яка ходила навколо особистого життя Марії Яремчук. Співачка неодноразово спростовувала дану інформацію, але їй все одно не вдалося переконати публіку у тому, що між нею та її наставником і колегою нічого немає.

Їхній роман здавався настільки очевидним та наповненим хімією, що у публіки здебільшого навіть не виникало ніяких сумнівів на рахунок цього. Тим не менш, 6 років тому Марія Назарівна повідомила про те, що вирішила завершити сценічну кар’єру, нібито через страх виступів перед великою аудиторією. Не варто і казати, що шанувальники були неймовірно засмученими, і окрім того поставилися з недовірою до даного зізнання.

Олександр Пономарьов відреагував на поповнення в родині Марії Яремчук

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов відреагував на поповнення в родині Марії Яремчук

Після цього співачка повністю зникла за радарів преси, не виходила на зв’язок, і навіть не вела особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Тобто, комунікацію в мережі вона проводила таємно з найближчими людьми. Але Олександр Пономарьов все одно регулярно з’являвся на її акаунті, в якому майже не було жодних оновлень.

2022-го Яремчук публічно підтримала своїх співвітчизників, а 2023 з’явилася на Євробаченні, щоб представити свою країну в Ліверпулі на концерті. І ось недавно стало відомо, що співачка нібито народила дитину. Підтвердження від неї так і не надійшло, хоча ця інформація вже розповсюдилася в мережі, пресі, і на телебаченні.

Цікаво, що Олександр Пономарьов відреагував вельми неочікувано — повним ігноруванням новини. Зазвичай, він проявляє зацікавленість у тому, що відбувається в житті його колишньої підопічної, але в цей раз, чи то підтримуючи її таким чином, чи то просто не зважаючи на інформацію, взагалі ніяк себе не проявляє.

Тим часом шанувальники все очікують на якесь звернення від Марії Назарівни стосовно того, чи дійсно вона стала мамою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.