Вишиванка у колір волосся: Ребрик через два місяці після пологів покрасувалася в короткій дівочій сукні

Рівно два місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю дитину, а вже хизується на роботі у короткій дівочій сукні. Стильна матуся!

15 травня 2024 року було рівно два місяці, як улюблениця мільйонів українських телеглядачів ведуча та актриса Лілія Ребрик утретє стала мамою. Цього дня знаменитість опублікувала миле відео, де показала свою малечу Адель у стильному трикотажному костюмі та незвичайному головному уборі.

А вже наступного дня від ранку Лілія з’явилася в ефірі ранкової програми на телеканалі “Дом”. До студії знаменитість вийшла дуже ефектно. На ній була рожева міні-сукня з вишивкою і широкою спідницею, що летіла, яке було спеціально підібране до Дня вишиванки. Доповнили образ класичні туфлі-човники бежевого відтінку на високій шпильці.

Лілія Ребрик з'явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці
Лілія Ребрик з’явилася в студії у незвичайній рожевій вишиванці

Особливу увагу привертало волосся, пофарбоване в блонд з трохи помітним рожевим відтінком, яке ідеально поєднувалося з сукнею. Завершили аутфіт макіяж із ніжно рожевою помадою на губах та мініатюрні прикраси. Зазначимо, що виглядала телезірка дуже жіночно.

Цього ж дня Ребрик показала ще одну фотографію з вишиванкою. Цього разу на ній була біла сукня-міді, розшита червоними маками. Щоб зробити образ сучаснішим, телезірка доповнила вишиванку масивними лоферами яскраво-жовтого кольору.

Лілія Ребрик у незвичайній вишиванці
Лілія Ребрик у незвичайній вишиванці

“Найстильніше, найсимволічніше вбрання у світі! І найбільше сповнене сенсу. З днем вишиванки! Пишаюся, що гідна її носити”, – підписала публікацію Ребрик.

Зазначимо, що сьогодні 16 травня в Україні традиційно відзначають День Вишиванки. Цього дня заведено одягати одяг в українському національному стилі, щоб наголосити на своїй приналежності до великої нації, яка прямо зараз  відважно бореться за своє право бути вільними та незалежними. Багато українських знаменитостей та політиків уже встигли привітати співвітчизників зі святом, а заразом і продемонструвати свої неймовірно стильні та красиві вишиванки.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.