Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Відомий в Україні кулінар-кондитер Ліза Глінська, яка перемогла у другому сезоні “МайстерШеф”, вже давно успішно веде свій кулінарний блог на каналі YouTube та Instagram. Там вона регулярно ділиться оригінальними рецептами та розповідає свої секрети щодо приготування страв. Шанувальники з цікавістю стежать за блогом Лізи і часто вдаються до її порад, а також інтересуються її особистим життям. Проте кулінарка не поспішає виставляти її на показ.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська
Зірка МастерШеф Ліза Глінська

Про її заміжжя фанати дізналися лише після розпису в РАГСі. Дуже мало інформації і про обранця зірки. Відомо лише те, що Максим Большаков – давній приятель Лізи, з яким вона знайома понад 20 років. Потім з’явилися чутки, що нібито Глинська чекає на дитину. Спочатку Ліза зберігала мовчання, а потім все ж таки підтвердила новину. Однак за весь цей час у Мережі не з’явилося жодної її вагітної фотографії. Глинська ретельно приховує і передбачувану дату появи малюка.

Так, напередодні Ліза Глінська вирішила поспілкуватися з передплатниками свого блогу і запропонувала поставити їм питання, що їх цікавлять. Звичайно ж багато хто почав питати про малюка.

“Як ваше самопочуття? Вас уже можна привітати з народженням сонечка?”, “Ви вже народили?”, “Ти вже народила? Якщо так, то коли? , – посипалися питання.

Спочатку Ліза відповідала, що її сонечко ще в дорозі, що вона ще не народила, але потім її терпіння лопнуло.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

“Таких повідомлень десятки. Цікаво, де тактовність та вихованість?”, – написала раздратована Глинська.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

Потім кулінарка попередила, що такі питання її сильно обурюють і дратують, адже вона ні з ким не ділилася в соцмережах про своє становище, тож ставити їй такі питання дуже нетактовно.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.