У родині Віктора Павліка настали складні часи: заплакана Репяхова вийшла в ефір – ще вчора все було добре

Молода дружина Віктора Павліка записала відео, яке не на жарт стурбувало її підписників. Що сталося? Тільки вчора Катя Репяхова була абсолютно щасливою.

Четверта дружина Віктора Павліка – його колишня шанувальниця, концертний директор, а тепер ще й бізнес-леді Катерина Репяхова продовжує розвивати свій Instagram, який вже приносить їй непоганий дохід. Щоб залучити якнайбільше аудиторії, молода жінка намагається постити різноманітний контент. В основному Катя розповідає про своє життя, про виховання дитини, про свій інтернет-магазин дитячих товарів та нові бізнес-проекти. Репяхова уважно відстежує охоплення та робить висновки.

Так, напередодні блогерка опублікувала відео, яке змусило її передплатників дуже переживати за їхню родину. Спочатку на тлі чорного екрану дружина Павліка повідомила, що не може передати, наскільки складні часи переживає її родина. Однак залишається і щось позитивне. Що саме сталося, Репяхова не уточнила, а пообіцяла розповісти все наступного дня.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

Наступні “сторизи” ще більше стурбували шанувальників. У кадрі дружина Павліка з’явилася у сльозах. У салоні її авто грала сумна пісня.

“Знаю, що має залишатися сильною. Завтра вийду з новими силами”, – заінтригувала Репяхова.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

А вже зранку Катя оприлюднила пост, де на фото з радісним обличчям повідомила, що сьогодні розповість історію життя, коли “бажання здійснюються швидше, ніж ти собі уявляєш”. Тут же посипалися питання – “Ви вже зі своєю квартирою?”, “Ви вагітні?”, проте Репяхова, як справжній професійний блогер, продовжує зберігати інтригу.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

“Дочекайтеся”, – написала Катерина та знову зникла.

Цікаво, про що розповість дружина Павлика? Чи пов’язано це з повідомленням про важкий період життя в сім’ї та зі сльозами у попередніх сторизах?

Нагадаємо, що напередодні Катерина Репяхова разом із усіма українцями відзначала День вишиванки та оприлюднила барвисті фото, на яких позувала вся родина – знаменитий чоловік Віктор Павлик та маленький син Михайло.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?