Ольга Фреймут показала того, кого обрала замість Сергія Притули: директор, від якого зірка народила двічі

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут показала, як виглядає чоловік, який поселився у її серці, і зробив її своєю дружиною. Це кохання, яке довго зростало.

Тривалий час публіка підозрювала, що справжнім коханням Ольги Фреймут є одвічний партнер по студії Сергій Притула. І звинувачувати її в цьому не можна, адже колишні друзі виглядали дійсно неймовірно гармонійно разом. Здавалося, що кращої пари годі й шукати для них у всьому шоу-бізнесі. Але стосунки цих двох швидко зруйнувалися.

Спочатку Сергій довго не міг пробачити Ользі той факт, що вона раптом перейшла на інший канал, і не попередила його свого спів ведучого, чим поставили його у дуже погане становище. Вже пізніше вони все ж таки змогли домовитися та повернути довіру, але ненадовго. Останньою краплею, за словами притули, стало витівка Ольги, яка обрізала його відео в соціальних мережах з привітаннями і виставила все так, наче він в неї закоханий.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

 Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

У той самий період в житті Ольги з’явився інший чоловік. Мова йде про Володимира Локотка директора з Нового каналу. Почала зустрічатися лише тоді, коли Фреймут вирішила звільнитися. Володимир, який довго придивлявся до телеведучої зрозумів, що втрачає шанс, і почав діяти.

І хоча місце роботи зірка змінила, але знайшла велике кохання, адже через декілька років вони одружилися і стали батьками двічі. Ольга покинула телебачення і стала займатися власним бізнесом.

Оля Фреймут знаходить за кордоном з чоловіком
 Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

Після 24 лютого стало відомо далеко не одразу про те, що Ольга поїхала в Великобританію разом з чоловіком. Пізніше це наробила чимало галасу, але сім’я продовжує продавати разом в Лондоні. Чим зараз займається Володимир достеменно невідомо, але Ольга заробляє за допомогою журналістської діяльності, блогерства та видавництва.

Час від часу вона також з’являється в Україні, здебільшого з лекціями та різними заходами.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.